Для приготування смачної страви потрібно мати продукт високої якості, набір спецій та вміння все це об’єднати. Поговоримо сьогодні про приправи для риби, м’яса та птиці. З ними ваші кулінарні здобутки стануть набагато визначнішими, передають Патріоти України.
Із м’ясом ідеально поєднуються всі види перців. Без них і інші продукти важко уявити. Якщо у вас в роботі до цього часу був лише чорний перець. Тоді введіть ще червоний, білий, духмяний. Суміш перців творить чудеса не тільки із смаком м’яса, але й птиці та риби.
В переліку для м’яса є такі спеції: паприка, часник, зіра, базилік, орегано, карі, куркума, барбарис, імбир, майоран, мускатний горіх.
Для приготування страв з риби використовуйте цибулю, імбир, гірчицю, коріандр, кріп, тим’ян, часник. Аромат додати можна також за допомогою лаврового листя. Звичайно, що неможливо уявити рибні страви без лимонного соку.
Страви з птиці також потребують спецій, щоб смакувати найкращим чином. Для них підберіть комбінації з таких приправ: розмарин, майоран, карі, чебрець, сушена цибуля, пастернак.
У продажу можна знайти готові комбінації приправ для різноманітних страв, але в них часто додають непотрібну сіль та консерванти. Краще придбати окремо сушені компоненти та зробити з них потрібні вам комбінації.
Кава - це традиційний ранковий ритуал мільйонів людей. Ми віримо, що вона заряджає енергією, стимулює мозок і допомагає прокинутися. Але чому тоді після чашки ароматного напою багато хто відчуває… ще більшу втому та сонливість, передають Патріоти Украї...
Мабуть, це один із найпростіших способів приготування свинячої грудинки для м’ясної нарізки. Попередньо маринувати свинину не треба. Потрібні свиняча грудинка, соєвий соус і за бажанням її можна доповнити часником і солодкою паприкою. Соєвий соус дає п...