
Багато хто знає про те, що квашена капуста – це не просто смачна, але й неймовірно корисна страва, здатна поставити на ноги навіть у непростих випадках. Справа в тому, що це одне з найкращих джерел важливого для імунітету вітаміну С, передають Патріоти України.
Ще в квашеній капусті містяться мікроорганізми, які позитивно відбиваються на мікрофлорі кишечника. Незважаючи на значний список корисних властивостей, готувати цей простий салат потрібно правильно.
Експерти вважають, що до складу інгредієнтів не варто додавати цукор.
Цукор може повністю позбавити квашену капусту корисних властивостей.
Якщо ви вважаєте, що салат вийшов трохи кислуватий, варто віджати капусту і відтінити її смак яблуками. Вони не тільки чудово поєднуються з квашеною капустою, але й роблять її ще кориснішою.
Також можна додати інший корисний інгредієнт – журавлину.
Варто пам’ятати про те, що навесні та взимку наш організм особливо потребує вітамінів і поживних речовин. Тож частіше куштуйте, та подавайте на стіл своїм рідним цю корисну страву.
Гречка – одна з найлегших у приготуванні круп, але навіть її часто варять неправильно. Найпоширеніша помилка пов’язана з тим, у яку воду її засипати. Саме цей момент визначає, чи буде каша розсипчастою та смачною, чи перетвориться на клейку масу. Прави...
Піца - універсальна страва, яку люблять майже всі. Сотні комбінацій начинок дозволяють кожному знайти улюблений варіант. Але психологи жартують: те, що ви замовляєте найчастіше, може розповісти про ваш характер більше, ніж здається, передають Патріоти ...