
Багато хто знає про те, що квашена капуста – це не просто смачна, але й неймовірно корисна страва, здатна поставити на ноги навіть у непростих випадках. Справа в тому, що це одне з найкращих джерел важливого для імунітету вітаміну С, передають Патріоти України.
Ще в квашеній капусті містяться мікроорганізми, які позитивно відбиваються на мікрофлорі кишечника. Незважаючи на значний список корисних властивостей, готувати цей простий салат потрібно правильно.
Експерти вважають, що до складу інгредієнтів не варто додавати цукор.
Цукор може повністю позбавити квашену капусту корисних властивостей.
Якщо ви вважаєте, що салат вийшов трохи кислуватий, варто віджати капусту і відтінити її смак яблуками. Вони не тільки чудово поєднуються з квашеною капустою, але й роблять її ще кориснішою.
Також можна додати інший корисний інгредієнт – журавлину.
Варто пам’ятати про те, що навесні та взимку наш організм особливо потребує вітамінів і поживних речовин. Тож частіше куштуйте, та подавайте на стіл своїм рідним цю корисну страву.
Мандарини - символ зими та свята: солодкі, соковиті і багаті на вітамін С. Вони зміцнюють імунітет, підтримують серце та нервову систему, а також допомагають боротися з осінньою втомою, передають Патріоти України. Але є «але»:. Як вибрати хороші мандар...
Для здоров'я організму в осінній та зимовий період особливо ретельно потрібно підходити до харчування та вибору вітамінів, особливо – для імунітету та серця – головного органу в організмі, передають Патріоти України. Варто зазначити, що одним із важлив...