Господиням на замітку! Який інгредієнт не варто додавати до квашеної капусти

Багато хто знає про те, що квашена капуста – це не просто смачна, але й неймовірно корисна страва, здатна поставити на ноги навіть у непростих випадках. Справа в тому, що це одне з найкращих джерел важливого для імунітету вітаміну С, передають Патріоти України.

Ще в квашеній капусті містяться мікроорганізми, які позитивно відбиваються на мікрофлорі кишечника. Незважаючи на значний список корисних властивостей, готувати цей простий салат потрібно правильно.

Яка помилка “вбиває” корисні властивості квашеної капусти?

Експерти вважають, що до складу інгредієнтів не варто додавати цукор.

Цукор може повністю позбавити квашену капусту корисних властивостей.

Якщо ви вважаєте, що салат вийшов трохи кислуватий, варто віджати капусту і відтінити її смак яблуками. Вони не тільки чудово поєднуються з квашеною капустою, але й роблять її ще кориснішою.

Також можна додати інший корисний інгредієнт – журавлину.

Варто пам’ятати про те, що навесні та взимку наш організм особливо потребує вітамінів і поживних речовин. Тож частіше куштуйте, та подавайте на стіл своїм рідним цю корисну страву.

Джерело: ПростоВей

Смакота! Як приготувати відмінну смажену рибу зі скоринкою

неділя, 30 листопад 2025, 23:10

Смажена риба буде виглядати набагато апетитнішою у тому випадку, якщо вам вдасться приготувати її з апетитною скоринкою, передають Патріоти України. На жаль, це не завжди виходить через різні обставини. Але є секрети, які допоможуть досягти ідеального ...

Вчені розвінчали найбільший міф про каву, в який досі вірять мільйони

неділя, 30 листопад 2025, 17:30

Багато хто з нас починає ранок з чашки ароматної кави, переконані, що вона миттєво заряджає енергією. Але нове велике дослідження показує: цей популярний ранковий ритуал може не лише не додавати сил, а й навпаки - виснажувати організм. Те, що ми роками...