Більшість господинь переконані, що знають всі особливості та нюанси приготування борщу. Борщ – національна українська страва, й кожен регіон нашої країни має свої хитрощі та особливості його приготування, передають Патріоти України.
Тож є багато різних способів його приготування. Все залежить від смаків та уподобань господинь того чи іншого регіону.
Так, можна значно змінити смак борщу, змінивши порядок додавання до нього інгредієнтів. Спробуйте один трюк, та переконайтесь в цьому.
Обов’язковий компонент українського борщу – цибуля. От про неї й мова. Змініть принцип її додавання до страви і ви зміните смак борщу.
Суть трюку
Що спершу кидає в каструлю при готуванні страви переважна більшість господинь?
Спершу – капусту, потім картоплю, та засмажку. А спробуйте додати до борщу, який готуєте, спершу цибулину, причому цілу, не смажену. Цибуля повністю розвариться за час поки буде готуватись борщ. Вона розпадеться й стане непомітною. Це якраз те, що сподобається гурманам.
Приготований таким способом борщ матиме цікаву яскраву консистенцію, та смак. Вашим рідним неодмінно сподобається.
Кава - улюблений напій мільйонів, без якого багато хто навіть не уявляє свій ранок. Але скільки кави — це нормально, а коли починається шкода для здоров’я? Експерти назвали безпечну добову норму - і деякі відповіді можуть вас здивувати, передають Патрі...
Люди, схильні до ностальгії, які ще застали існування СРСР, люблять переповідати, що їжа у Союзі була натуральною та смачною. Російська пропаганда вхопилась за цей міф, щоби популяризувати ідею відтворення імперії, передають Патріоти України. Однак іст...