Господиням на замітку! Який продукт при маринуванні м’яса та риби професійні кулінари додають обов’язково

Досвідчені кулінари сходяться на думці, що для повноти смаку м’ясо та рибу обов’язково варто маринувати, передають Патріоти України.

Це допомагає не лише надати особливий приємний смак, а й покращити текстуру готового продукту.

Подробиці

Зокрема, м’ясо стає після маринаду набагато м’якшим і ніжнішим.

Що обов’язково варто додати в суміш для маринаду

Як виявилося, професійні кухарі завжди додають невелику кількість якісної оливкової олії. Вона допомагає пряностям розподілитися у межах маринаду рівномірніше.

З цієї причини м’ясо стане значно смачнішим.

Шматки риби або м’яса, які лежать зверху, найчастіше виходять сухими. Олія допоможе захиститися від цієї неприємності.

Продукти, замариновані таким чином, завжди виходять смачнішими та ніжнішими.

Однієї великої ложки цілком достатньо, щоб поліпшити склад маринаду. Так як надалі продукти будуть смажитись або готуватись на грилі, масло повинно бути рафінованим.

Ідеальний компот із сухофруктів: Скільки часу його варити?

субота, 27 грудень 2025, 13:05

Як приготувати ідеальний компот із сухофруктів, передають Патріоти України. Компот із сухофруктів не потребує багатогодинного кип’ятіння – достатньо замочування та 15–20 хвилин варіння, після чого потрібно дати йому настоятися. Результат – ароматний, н...

Під забороною! Кому слід обмежити яйця

субота, 27 грудень 2025, 12:45

Кому слід обмежити яйця, передають Патріоти України.