Досвідчені кулінари сходяться на думці, що для повноти смаку м’ясо та рибу обов’язково варто маринувати, передають Патріоти України.
Це допомагає не лише надати особливий приємний смак, а й покращити текстуру готового продукту.
Подробиці
Зокрема, м’ясо стає після маринаду набагато м’якшим і ніжнішим.
Що обов’язково варто додати в суміш для маринаду
Як виявилося, професійні кухарі завжди додають невелику кількість якісної оливкової олії. Вона допомагає пряностям розподілитися у межах маринаду рівномірніше.
З цієї причини м’ясо стане значно смачнішим.
Шматки риби або м’яса, які лежать зверху, найчастіше виходять сухими. Олія допоможе захиститися від цієї неприємності.
Продукти, замариновані таким чином, завжди виходять смачнішими та ніжнішими.
Однієї великої ложки цілком достатньо, щоб поліпшити склад маринаду. Так як надалі продукти будуть смажитись або готуватись на грилі, масло повинно бути рафінованим.
Сироп, який ми додаємо у каву, можна досить просто і швидко приготувати вдома, щоб не витрачати на цього купу грошей у магазині чи кав’ярні, передають Патріоти України. До того ж смак цього сиропу буде не лише не гіршим, але і набагато кращим, адже ви ...
Фрикадельки чи котлети без цибулі? Здається, це неможливо, адже в більшості сімей саме смажена цибуля вважається обов’язковим інгредієнтом. Але виявляється, що її можна легко замінити іншим овочем - і страва стане ще ніжнішою та соковитішою, передають ...