
Досвідчені кулінари сходяться на думці, що для повноти смаку м’ясо та рибу обов’язково варто маринувати, передають Патріоти України.
Це допомагає не лише надати особливий приємний смак, а й покращити текстуру готового продукту.
Подробиці
Зокрема, м’ясо стає після маринаду набагато м’якшим і ніжнішим.
Що обов’язково варто додати в суміш для маринаду
Як виявилося, професійні кухарі завжди додають невелику кількість якісної оливкової олії. Вона допомагає пряностям розподілитися у межах маринаду рівномірніше.
З цієї причини м’ясо стане значно смачнішим.
Шматки риби або м’яса, які лежать зверху, найчастіше виходять сухими. Олія допоможе захиститися від цієї неприємності.
Продукти, замариновані таким чином, завжди виходять смачнішими та ніжнішими.
Однієї великої ложки цілком достатньо, щоб поліпшити склад маринаду. Так як надалі продукти будуть смажитись або готуватись на грилі, масло повинно бути рафінованим.
Суперфіналістка кулінарного шоу "МайстерШеф" Ольга Рябенко, яка поділилася рецептом оссобуко, розповіла, як приготувати качині ніжки зі сливами у пиві, передають Патріоти України. «КАЧИНІ НІЖКИ ЗІ СЛИВАМИ В ПИВІ! Справжня святкова магія на вашому різдв...
Соковита, солодка та повна вітамінів - хурма стає все більш популярним фруктом у наших раціонах. Хоча виглядає екзотично, її сезон припадає саме на час, коли в магазинах закінчуються літні фрукти, передають Патріоти України. Грудень — пік сезону хурми....