Вибір найкращого рису для страв – непроста справа. Кожна людина має власні уподобання. Одним подобається ситна і жирна страва, інші воліють лише пісний плов, передають Патріоти України.
Найчастіше критерії оцінки рису такі:
Тому для плову потрібно вибирати найміцніший прозорий сорт. Зерно має бути середньодовгим.
Не рекомендується брати для плову індійські або тайські сорти рису, які надто м’які та швидко розварюються. Такий рис точно перетвориться на кашу.
Круглі сорти, як правило, найклейкіші. Їх не слід використовувати для приготування страви.
Для плову найкращий варіант – узбецький, італійський чи таджицький рис. Такий продукт готується довше, але в плові він залишиться розсипчастим та ароматним.
Взимку прилавки магазинів, супермаркетів, та ринки виставляють такі смачні та корисні цитрусові фрукти. Мандарини та апельсини певно полюбляють всі, особливо радіють їм дітлахи, передають Патріоти України. Та не лише смачно їх їсти в свіжому вигляді, п...
Млинців багато не буває. Це є істина. Скільки не напечеш млинців, тарілка лишається пуста. Млинець за млинцем, з варенням чи сметаною, а може й зі згущеним молоком — це дуже смачно. Пропонуємо вам приготувати улюблену багатьма страву за цим лінивим рец...