Вибір найкращого рису для страв – непроста справа. Кожна людина має власні уподобання. Одним подобається ситна і жирна страва, інші воліють лише пісний плов, передають Патріоти України.
Найчастіше критерії оцінки рису такі:
Тому для плову потрібно вибирати найміцніший прозорий сорт. Зерно має бути середньодовгим.
Не рекомендується брати для плову індійські або тайські сорти рису, які надто м’які та швидко розварюються. Такий рис точно перетвориться на кашу.
Круглі сорти, як правило, найклейкіші. Їх не слід використовувати для приготування страви.
Для плову найкращий варіант – узбецький, італійський чи таджицький рис. Такий продукт готується довше, але в плові він залишиться розсипчастим та ароматним.
Якщо ви втомилися від стандартних рецептів запеченого м’яса, а на свято хочеться приготувати цікаву страву, то запечіть свининку у вигляді гармошки з апельсином. Це не тільки дуже смачно, а й красиво, передають Патріоти України. Для приготування треба ...
Якщо ви ламаєте голову, з чим робити бутерброди, а червона ікра чомусь за ціною кусається, то зробіть таку намазку. Не сказати, що вона дешева, проте більш бюджетна точно і дуже смачна, передають Патріоти України. Для того, щоб зробити намазку, беремо ...