Сирники – страва, що ідеально підходить для сніданку, передають Патріоти України.
Якщо ви хочете, щоб страва гарантовано вийшла смачною та апетитною, використовуйте класичний рецепт – він ще нікого не підводив.
Для цього знадобиться:
Слід, щоправда, відзначити, що кількість інгредієнтів вказано приблизно, оскільки багато залежить від жирності сиру та якості інших продуктів.
Щоб приготувати сирники, достатньо змішати всі інгредієнти і обсмажити їх на розігрітій сковороді з додаванням краплі соняшникової олії.
А зробити страву напрочуд ніжною допоможе один простий секрет – перед тим як додати кисломолочний сир у миску до інших компонентів, необхідно перетерти його через дрібне сито.
Якщо потрібного кухонного начиння під рукою не виявилося, пропустіть сирну масу через м’ясорубку або використайте занурювальний блендер.
Відварені яйця – дуже популярний корисний продукт, який входить до раціону більшості людей. Однак важко насолодитися продуктом, якщо під час чищення доводиться знімати більшу частину білка разом із шкаралупою. Які секрети допоможуть уникнути складнощів...
Бажанням кожного гурмана є поява на поверхні смаженої риби рум’яної скоринки. Хрумка частина не тільки прикрашає блюдо, але й робить його набагато смачнішим. Найпростішим способом досягнення такого результату є обвалення рибних шматочків у борошні. Про...