Важко уявити приготування супу без традиційних спецій, які надають страві характерного відтінку смаку та аромату. До найбільш затребуваних прянощів для перших страв можна сміливо віднести лавровий лист. Ця приправа робить будь-який суп більш домашнім та приємним, передають Патріоти України.
Не всі господині роблять це правильно. Не всі знають про те, що лавровий лист перед введенням до складу страви важливо добре промити.
Деякі використовують воду з-під крана, інші ж “довіряють” лише окропу. Обидва варіанти можуть застосовуватись. Також варто пам’ятати, що лавровий лист повинен варитися в супі від 5 до 15 хвилин. Цієї кількості часу буде достатньо для того, щоб прянощі надали страві смаку, аромату та корисних властивостей.
З цього приводу немає єдиної думки у кулінарів, тому кожна господиня може ухвалити рішення самостійно. Якщо залишити лавровий лист у супі, то блюдо вийде більш пікантним і терпким. Якщо ви не хочете відчувати гіркоту під час вживання супу, пряність краще видалити.
Торти та десерти у своїй більшості мають досить високу калорійність. І рано чи пізно у кожної господині постає запитання: «А чи можна чимось замінити жир у випічці?» Справді, калорійність у випічці та десертах можна знижувати. Така випічка буде корисні...
Кавуни цінуються за свій освіжаючий смак і багатий поживний вміст. Крім того, вони низькокалорійні, але при цьому надовго залишають відчуття ситості та допомагають швидко вгамувати спрагу. Хоча список їхніх корисних властивостей для здоров'я дуже довги...