Печінку рекомендують включати до раціону дієтологи та інші фахівці з харчування, адже цей продукт багатий на залізо та інші мікроелементи. Страви з печінки зміцнюють імунну систему і позитивно впливають на роботу всього організму, передають Патріоти України.
З печінки можна приготувати котлети, обсмажити на сковороді чи відарити. Щодо смаження, то тут є один важливий нюанс. Щоб печінка вийшла м’якою, її потрібно солити наприкінці приготування. Аналогічно з м’ясом. Інакше страва вийде жорсткою, адже випарується вся рідина.
Тому, якщо ви посолили печінку відразу, не дивуйтесь, чому вона вийшла надто жорсткою. Щоб котлети, які ви готуєте з печінки вийшли смачніші, та ароматніші і, що найголовніше, корисніші, можна додати смажену цибулю і дрібно натерту сиру картоплю.
Апельсиновий сік - джерело вітаміну С, корисний для імунітету та серця. Проте чи впливає час вживання соку на набір ваги? Дослідники з Кельнського університету провели експеримент, який показав, передають Патріоти України. Вчені радять вживати 100% нат...
Дослідження впливу кави на організм людини тривають багато років. Особливу увагу вчені приділяють зв’язку кофеїну з обміном речовин. За словами британських і датських науковців, концентрація кофеїну в крові відіграє ключову роль - і це, ймовірно, має г...