Господиням на замітку! Коли потрібно солити печінку - на початку або в кінці смаження

Печінку рекомендують включати до раціону дієтологи та інші фахівці з харчування, адже цей продукт багатий на залізо та інші мікроелементи. Страви з печінки зміцнюють імунну систему і позитивно впливають на роботу всього організму, передають Патріоти України.

Подробиці

З печінки можна приготувати котлети, обсмажити на сковороді чи відарити. Щодо смаження, то тут є один важливий нюанс. Щоб печінка вийшла м’якою, її потрібно солити наприкінці приготування. Аналогічно з м’ясом. Інакше страва вийде жорсткою, адже випарується вся рідина.

Тому, якщо ви посолили печінку відразу, не дивуйтесь, чому вона вийшла надто жорсткою. Щоб котлети, які ви готуєте з печінки вийшли смачніші, та ароматніші і, що найголовніше, корисніші, можна додати смажену цибулю і дрібно натерту сиру картоплю.

Є секрет! Чим замінити борошно для приготування сирників, щоб було смачно

субота, 7 червень 2025, 10:05

Багато господинь знають про те, що без муки якісні сирники приготувати складно. Продукт допомагає досягти однорідної консистенції, завдяки чому сирна страва тримає форму і не розсипається під час смаження. Але у муки є ряд недоліків, через які її не хо...

Це може здивувати! Які напої насправді не тамують спрагу

субота, 7 червень 2025, 9:50

Ось список напоїв, які насправді не тамують спрагу, а іноді навіть посилюють її, передають Патріоти України. Вода (звичайна або мінеральна, без газу)Низькомінералізовані напоїТрав’яні чаї (без кофеїну, охолоджені)Огіркова вода або вода з лимоном (без ...