Печінку рекомендують включати до раціону дієтологи та інші фахівці з харчування, адже цей продукт багатий на залізо та інші мікроелементи. Страви з печінки зміцнюють імунну систему і позитивно впливають на роботу всього організму, передають Патріоти України.
З печінки можна приготувати котлети, обсмажити на сковороді чи відарити. Щодо смаження, то тут є один важливий нюанс. Щоб печінка вийшла м’якою, її потрібно солити наприкінці приготування. Аналогічно з м’ясом. Інакше страва вийде жорсткою, адже випарується вся рідина.
Тому, якщо ви посолили печінку відразу, не дивуйтесь, чому вона вийшла надто жорсткою. Щоб котлети, які ви готуєте з печінки вийшли смачніші, та ароматніші і, що найголовніше, корисніші, можна додати смажену цибулю і дрібно натерту сиру картоплю.
Імбир - одна з небагатьох спецій, користь якої підтверджують не лише традиції, а й сучасні наукові дослідження. Нові дані показали: навіть невеликої кількості імбиру достатньо, щоб активувати імунні клітини та допомогти організму ефективніше боротися з...
Ранкові звички можуть мати набагато більший вплив на здоров’я, ніж здається на перший погляд. Те, що ви їсте на сніданок, або відмова від нього, здатні змінити метаболізм, рівень енергії та ризик хронічних захворювань, передають Патріоти України. Навіт...