М’ясна начинка у вигляді фаршу відрізняється для різних страв, хоч багато хто вважає, що фарш із м’яса на пельмені, котлети, біляші однакова. Для того, щоб пельмені були соковиті, треба додавати цибулю. Але часто це не так, передають Патріоти України.
Саме тоді, коли ви плануєте морозити вироби, то цибулю додавати не варто. Вона після заморожування дасть неприємний смак, специфічну гіркоту.
Для того, щоб пельмені, які будуть не відразу варитися, були соковиті після заморожування, потрібно додати дрібно порізану капусту. Мало хто знає, але капуста робить соковитими та ніжними пельмені, навіть ті, які з курячої грудки. Крім того, овоч як один з інгредієнтів корисний для тих, хто на дієті.
Мабуть, це один із найпростіших способів приготування свинячої грудинки для м’ясної нарізки. Попередньо маринувати свинину не треба. Потрібні свиняча грудинка, соєвий соус і за бажанням її можна доповнити часником і солодкою паприкою. Соєвий соус дає п...
Щороку серцево-судинні захворювання забирають життя тисяч українців. І хоча генетика відіграє свою роль, спосіб життя та раціон - фактори, які ми можемо контролювати. Правильне харчування здатне знизити ризик хвороб серця без медикаментів. Особливо важ...