Господиням на замітку! Коли треба додавати цибулю у фарш на пельмені

М’ясна начинка у вигляді фаршу відрізняється для різних страв, хоч багато хто вважає, що фарш із м’яса на пельмені, котлети, біляші однакова. Для того, щоб пельмені були соковиті, треба додавати цибулю. Але часто це не так, передають Патріоти України.

Подробиці

Саме тоді, коли ви плануєте морозити вироби, то цибулю додавати не варто. Вона після заморожування дасть неприємний смак, специфічну гіркоту.

Для того, щоб пельмені, які будуть не відразу варитися, були соковиті після заморожування, потрібно додати дрібно порізану капусту. Мало хто знає, але капуста робить соковитими та ніжними пельмені, навіть ті, які з курячої грудки. Крім того, овоч як один з інгредієнтів корисний для тих, хто на дієті.

Дуже смачні, але: Кому не можна їсти кавуни

п’ятниця, 22 серпень 2025, 17:22

Кавуни цінуються за свій освіжаючий смак і багатий поживний вміст. Крім того, вони низькокалорійні, але при цьому надовго залишають відчуття ситості та допомагають швидко вгамувати спрагу. Хоча список їхніх корисних властивостей для здоров'я дуже довги...

Господиням на замітку! Які продукти небезпечно консервувати вдома

п’ятниця, 22 серпень 2025, 12:35

Сезон закруток у самому розпалі: українські господині активно готують банки з овочами, фруктами та соусами, аби взимку мати домашні запаси. Проте не всі продукти підходять для консервації, а деякі можуть швидко зіпсуватися, вибухнути у банках або стати...