М’ясна начинка у вигляді фаршу відрізняється для різних страв, хоч багато хто вважає, що фарш із м’яса на пельмені, котлети, біляші однакова. Для того, щоб пельмені були соковиті, треба додавати цибулю. Але часто це не так, передають Патріоти України.
Саме тоді, коли ви плануєте морозити вироби, то цибулю додавати не варто. Вона після заморожування дасть неприємний смак, специфічну гіркоту.
Для того, щоб пельмені, які будуть не відразу варитися, були соковиті після заморожування, потрібно додати дрібно порізану капусту. Мало хто знає, але капуста робить соковитими та ніжними пельмені, навіть ті, які з курячої грудки. Крім того, овоч як один з інгредієнтів корисний для тих, хто на дієті.
Темний шоколад давно вважають здоровішою альтернативою солодощам із високим вмістом цукру. Але нове дослідження показує ще одну вагому причину насолоджуватися ним: зниження ризику гіпертонії, передають Патріоти України. Що показало дослідження У дослі...
Кава є одним з найпопулярніших й найулюбленіших напоїв у багатьох країнах світу, займаючи лідируючі позиції щодо споживання після води. Вона є частиною культури та традицій, й її щоденне споживання обчислюється мільярдами чашок, передають Патріоти Укра...