Більшості подобаються котлети, що відрізняються ніжністю та легкістю, передають Патріоти України..
Смакуючи таку страву, кулінари нерідко вимовляють таку фразу: “Як пух!”
На жаль, далеко не всім господиням вдається отримати таку ніжну і пишну страву. Часто котлети виходять дуже жорсткими і пласкими.
Але щоб уникнути такого недоліку, достатньо використовувати лише один додатковий інгредієнт.
Щоб страва набула м’якості, у складі котлетної основи має бути кукурудзяний крохмаль.
На 0,5 кг фаршу вистачить 3 ст. л. вищезгаданої добавки.
При використанні такого інгредієнта потрібно ретельно вимішувати фарш.
Крім того, посуд з фаршем повинен хоча б 30 хвилин постояти в холоді.
У результаті вийде основа, з якої можна сміливо створити м’ясні «шайбочки», а потім почати обсмажувати їх.
Завдяки кукурудзяному крохмалю котлети набудуть пишності, ніжності, м’якості та яскравого смаку.
У крохмалі, на відміну від білого хліба, відсутня клейковина, тому страва точно буде мати м’яку та ніжну консистенцію.
Сучасні господині все частіше користуються напівфабрикатами або доставкою, щоби порадувати близьких вечерею. Вся проблема у дефіциті вільного часу. Проте кулінари знають, що є простий рецепт приготування смачних м’яких булочок, передають Патріоти Украї...
Східне блюдо – шаурма чи шаверма, дуже подобається багатьом українцям. Приготувати його досить просто, а начинку можна урізноманітнити на свій смак. До неї можна додавати моркву по-корейськи, капусту, гриби, болгарський перець або різні інші овочі. Щоб...