Більшості подобаються котлети, що відрізняються ніжністю та легкістю, передають Патріоти України..
Смакуючи таку страву, кулінари нерідко вимовляють таку фразу: “Як пух!”
На жаль, далеко не всім господиням вдається отримати таку ніжну і пишну страву. Часто котлети виходять дуже жорсткими і пласкими.
Але щоб уникнути такого недоліку, достатньо використовувати лише один додатковий інгредієнт.
Щоб страва набула м’якості, у складі котлетної основи має бути кукурудзяний крохмаль.
На 0,5 кг фаршу вистачить 3 ст. л. вищезгаданої добавки.
При використанні такого інгредієнта потрібно ретельно вимішувати фарш.
Крім того, посуд з фаршем повинен хоча б 30 хвилин постояти в холоді.
У результаті вийде основа, з якої можна сміливо створити м’ясні «шайбочки», а потім почати обсмажувати їх.
Завдяки кукурудзяному крохмалю котлети набудуть пишності, ніжності, м’якості та яскравого смаку.
У крохмалі, на відміну від білого хліба, відсутня клейковина, тому страва точно буде мати м’яку та ніжну консистенцію.
Супи є важливою частиною раціону харчування, їх особливо приємно вживати прохолодним весняним днем. Однак навіть досвідчені господині часто готують перші страви неправильно, що суттєво псує їхній смак, передають Патріоти України. 1.Неправильний вибір п...
Хто відмовиться від гарніру у вигляді ніжного та повітряного картопляного пюре, який стане доповненням до будь-яких страв з м’яса та риби. Але не завжди нам виходить приготувати пюре правильно: змінюється колір, з’являються грудочки і неприємний присма...