Господиням на замітку! Котлети вийдуть неймовірно ніжними та повітряними, якщо додати цей інгредієнт

Більшості подобаються котлети, що відрізняються ніжністю та легкістю, передають Патріоти України..

Смакуючи таку страву, кулінари нерідко вимовляють таку фразу: “Як пух!”

На жаль, далеко не всім господиням вдається отримати таку ніжну і пишну страву. Часто котлети виходять дуже жорсткими і пласкими.

Але щоб уникнути такого недоліку, достатньо використовувати лише один додатковий інгредієнт.

Секретний компонент, що робить котлети повітряними

Щоб страва набула м’якості, у складі котлетної основи має бути кукурудзяний крохмаль.

На 0,5 кг фаршу вистачить 3 ст. л. вищезгаданої добавки.

При використанні такого інгредієнта потрібно ретельно вимішувати фарш.

Крім того, посуд з фаршем повинен хоча б 30 хвилин постояти в холоді.

У результаті вийде основа, з якої можна сміливо створити м’ясні «шайбочки», а потім почати обсмажувати їх.

Завдяки кукурудзяному крохмалю котлети набудуть пишності, ніжності, м’якості та яскравого смаку.

У крохмалі, на відміну від білого хліба, відсутня клейковина, тому страва точно буде мати м’яку та ніжну консистенцію.

Джерело: ПростоВей

Несподіваний ефект! Вчені заявили, що кава підвищує гостроту зору

середа, 17 грудень 2025, 13:10

Чашка ароматної кави вранці для багатьох людей є одним з перевірених способів розпочати день. Вчені виявили, що кофеїн покращує пильність та реакцію, передають Патріоти України. Крім того, у дослідженнях канадських вчених йдеться про те, що кофеїн спри...

Це така смакота! Гороховий суп, від якого неможливо відірватися

середа, 17 грудень 2025, 9:15

Не знаєте, що приготувати на обід? Гороховий суп - безпрограшний варіант, особливо якщо додати до нього копчені ребра. Саме вони надають страві глибокого, насиченого смаку та виразного аромату, передають Патріоти України з посиланням на. Рецептом поділ...