Більшості подобаються котлети, що відрізняються ніжністю та легкістю, передають Патріоти України..
Смакуючи таку страву, кулінари нерідко вимовляють таку фразу: “Як пух!”
На жаль, далеко не всім господиням вдається отримати таку ніжну і пишну страву. Часто котлети виходять дуже жорсткими і пласкими.
Але щоб уникнути такого недоліку, достатньо використовувати лише один додатковий інгредієнт.
Щоб страва набула м’якості, у складі котлетної основи має бути кукурудзяний крохмаль.
На 0,5 кг фаршу вистачить 3 ст. л. вищезгаданої добавки.
При використанні такого інгредієнта потрібно ретельно вимішувати фарш.
Крім того, посуд з фаршем повинен хоча б 30 хвилин постояти в холоді.
У результаті вийде основа, з якої можна сміливо створити м’ясні «шайбочки», а потім почати обсмажувати їх.
Завдяки кукурудзяному крохмалю котлети набудуть пишності, ніжності, м’якості та яскравого смаку.
У крохмалі, на відміну від білого хліба, відсутня клейковина, тому страва точно буде мати м’яку та ніжну консистенцію.
Поряд із томатною пастою сметана є однією з найпопулярніших основ для підливи. Кисломолочний продукт відрізняється ніжністю та чудовим смаком. Саме тому з нього виходить дуже апетитний соус. Проте страва буде зіпсована, якщо сметана згорнулася під час ...
Щоб надати стравам виразного смаку та підкреслити інгредієнти — не обійтись без приправ, зокрема солі. І хоча сіль у помірних кількостях корисна, однак її надмірне споживання може призвести до серйозних проблем із серцем, що підвищує ризик інсульту та ...