Всі звикли, що відварна картопля має бути з маслом та кропом. До смаженої обов’язково подають зелену цибулю. Але ці обмеження можна відмінити та розширити горизонти смаків для ваших рецепторів. Розповідаємо вам про приправи, які внесуть позитивні зміни у звичні страви, передають Патріоти України.
Коли ви варите картоплю, кладіть до неї лаврове листя. Також можна використовувати куркуму. Картопля взагалі чудово поєднується з ароматичними компонентами. І часник в цьому плані також має право на участь. Цікаво, що з ним картопля не розварюється.
Куркума не тільки додає смак, але й змінює колір на приємний жовтий. Якщо ви любите зелень, тоді спробуйте додати кінзу, петрушку чи базилік.
Такі страви ідеально поєднуються з чорним меленим перцем, паприкою або карі. Можна зробити суміш спецій. В смажені та тушковані страви з картоплі можна додавати такі: карі, паприку, коріандр, духмяний перець, хмелі-сунелі.
Вибір номер один — це однозначно часник та базилік, а з зелені — зелена цибуля, кріп та петрушка. Дуже смачно, коли скибки картоплі обробляють сумішшю спецій. Які обрати, залежить від вашого смаку. Можна обирати ті самі, що й для смаженої картоплі.
Робіть свої страви кращими та смачнішими. Нехай вони приносять задоволення. Смачного!
Експерти наголошують, що ми, як нація, досі споживаємо забагато червоного м’яса і замало риби. Однак саме раціон, багатий на рибу та морепродукти, характерний для регіонів з найвищою тривалістю життя., передають Патріоти України. Риба постачає організм...
Кава - улюблений ранковий напій багатьох людей. Вона заряджає енергією, покращує концентрацію та настрій, а також багата антиоксидантами. Проте її користь можна значно посилити, додавши у напій кілька спецій, передають Патріоти України. Чому варто дода...