Всі звикли, що відварна картопля має бути з маслом та кропом. До смаженої обов’язково подають зелену цибулю. Але ці обмеження можна відмінити та розширити горизонти смаків для ваших рецепторів. Розповідаємо вам про приправи, які внесуть позитивні зміни у звичні страви, передають Патріоти України.
Коли ви варите картоплю, кладіть до неї лаврове листя. Також можна використовувати куркуму. Картопля взагалі чудово поєднується з ароматичними компонентами. І часник в цьому плані також має право на участь. Цікаво, що з ним картопля не розварюється.
Куркума не тільки додає смак, але й змінює колір на приємний жовтий. Якщо ви любите зелень, тоді спробуйте додати кінзу, петрушку чи базилік.
Такі страви ідеально поєднуються з чорним меленим перцем, паприкою або карі. Можна зробити суміш спецій. В смажені та тушковані страви з картоплі можна додавати такі: карі, паприку, коріандр, духмяний перець, хмелі-сунелі.
Вибір номер один — це однозначно часник та базилік, а з зелені — зелена цибуля, кріп та петрушка. Дуже смачно, коли скибки картоплі обробляють сумішшю спецій. Які обрати, залежить від вашого смаку. Можна обирати ті самі, що й для смаженої картоплі.
Робіть свої страви кращими та смачнішими. Нехай вони приносять задоволення. Смачного!
Існує декілька методів консервування та зберігання продуктів, щодо яких часто можна почути неточні визначення. Маринування здійснюється із оцтом або іншою кислотою (наприклад, лимонним соком); соління - лише з додаванням солі (без оцту й іншої кислоти)...
Хочете зробити свою ранкову каву не лише смачною, а й корисною для здоров’я? Гастроентеролог, випускник Гарварду доктор Саурабх Сеті розповів, що всього дрібка кориці може перетворити звичайну каву на справжній 2еліксир молодості", передають Патріоти У...