Багато хто відмовляється від вживання яловичої печінки через те, що при приготуванні вона виходить жорсткою. Але досвідчені кулінари знають, як приготувати печінку так, щоб вона вийшла м’якою та ніжною, передають Патріоти України.
Потрібно додати соду на деякий час перед приготуванням страви.
У готовій страві сода на смак не впливає і не відчувається, якщо потім ретельно промити печінку.
Спочатку печінку потрібно залишити в холодній воді на 10 хвилин. Тільки після цього слід нарізати на шматки.
Потім потрібно додати соду, ретельно перемішати і залишити на півтори години.
Після цього шматки печінки добре промиваються у проточній воді, щоб на них не залишилося соди.
Змішавши борошно, сіль, перець та спеції разом, висипаємо їх у тарілку.
У цій масі потрібно обваляти шматочки печінки перед тим як відправляти на розігріту сковороду.
Готується печінка 15 хвилин, після чого до готової страви потрібно додати часник.
Подати до столу страву можна разом із овочами.
Смачного!
Риба є важливою частиною здорового раціону, оскільки має значний список корисних властивостей, передають Патріоти України. Найчастіше цей продукт запікають чи смажать. Не всі люблять при цьому користуватися новими сковорідками, які допомагають досягти ...
На перший погляд нічого складного в приготуванні млинців немає. Достатньо змішати такі інгредієнти, як молоко, яйця і борошно, після чого вилити суміш на сковороду. Однак у деяких випадках страва не набуває необхідної для неї рум’яності. Це означає, що...