
Не всі господині люблять витрачати свій час на такий важливий етап приготування їжі, як попереднє промивання крупи, передають Патріоти України.
На їх думку, крупа і так чиста.
До того ж термічна обробка дозволить знищити шкідливі мікроорганізми.
Проте досвідчені кухарі рекомендують не пропускати цей важливий підготовчий етап.
Це необхідно в тому випадку, якщо ви дбаєте про своє здоров’я. Адже у багатьох продуктах міститься фітинова кислота.
Ця речовина не дає засвоювати важливі елементи, що входять до складу круп.
Зокрема, не вийде наситити організм цинком, фосфором та магнієм.
Промивання та замочування дозволяють позбутися фітинової кислоти.
Тому ніколи не варто лінуватися займатися цим питанням.
До того ж, каша стане набагато смачнішою у тому випадку, якщо ви попередньо її промиєте. Адже вода допомагає позбавити крупу частинок пилу та іншого сміття.
Страви з буряку є дуже популярними в Україні. Кулінарка Ксенія Радостіна поділилася в Instagram корисним лайфхаком, як за 10 хвилин приготувати буряк без плити та духовки, передають Патріоти України. Спосіб швидкого приготування буряка:. 1. Помийте, оч...
На полицях магазинів можна побачити вершкове масло з різним вмістом жиру - 72,5%, 73%, 80% чи 82%. Багато хто вважає, що це просто питання смаку, але насправді різниця між ними суттєва, передають Патріоти України. Експерти пояснюють: справжнім вершкови...