
М'ясні котлети далеко не завжди виходить зробити дійсно вдалими. Вироби часто розпадаються, виходять сухими і підгорають. Все це через невідповідність інгредієнтів, передають Патріоти України.
Редакція FoodOboz розповість, які інгредієнти є обов'язковими для котлет. Ігнорувати ці компоненти не варто.
Використовуйте саме жирні сорти м'яса
Ніжне м'ясо використовуйте для інших страв. Але для котлет потрібно, щоб фарш мав достатньо жиру. Тоді вироби вийдуть дійсно соковитими. До того ж, в жирнішому м'ясі багато сполучної тканини, яка сприяє тому, що вироби не розпадаються під час смаження.
Прожилки видаляти не потрібно
Для того, щоб м'ясо не було пісним, жилки також видаляти не потрібно. Достатньо просто перекрутити все через м'ясорубку.
Додайте один незвичний інгредієнт
Особливої соковитості фаршу на котлети додасть один незвичний інгредієнт – курячу шкірку. Її просто потрібно подрібнити разом з м'ясом – ефект вас приємно здивує.
Перед різдвяно-новорічними святами у наших домівках може зібратися непоганий запас шоколаду: від цукерок до інших виробів. З часом ви можете виявити, що цей шоколад став крейдяним або втратив свій насичений смак, передають Патріоти України. Часто це т...
Аромат свіжоспеченого хліба чи булочок створює відчуття чарівності та затишку. Однак кулінарне захоплення викликає не лише запах, а й зовнішній вигляд виробу, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Апетитна, золотиста, хрустка чи ніжна скоринк...