
Один доступний інгредієнт зробить будь-яке тісто неймовірно повітряним. На перший погляд, може здатися нелогічним, щоб у тісто додавати алкоголь. Але хвилюватися не потрібно: алкоголь за високої температури в процесі приготування випарується. Зате виріб вийде неймовірно ніжним та повітряним, передають Патріоти України.
Порадуйте себе та своїх близьких і приготуйте неймовірно смачні пампушки, які розбухають буквально на очах – лише встигай діставати.
Складові:
Яйця збиваються з цукром у будь-якій ємності та додаються такі інгредієнти: сіль, ванільний цукор, сметана та горілка.Борошно найкраще просіяти разом із содою.
Сметанно-яєчну суміш вливають тонким струмком у борошно, і замішується тісто яке не прилипає. У рідке тісто можна додати трохи більше муки.
Тісто розкочується тонким пластом, і за допомогою форми вирізаються майбутні пампушки. Пампушки смажаться в розпеченій олії до готовності. Вони повинні вийти золотистого кольору. При подачі пампушки посипають цукровою пудрою. Подаються до чаю.
Досвідчені господині знають просте правило: перш ніж пекти, тісто треба не поспішати - дати йому «відпочити» в холодильнику. І це не просто кулінарна примха, а перевірений секрет, який впливає і на смак, і на текстуру майбутньої випічки, передають Патр...
Полиці магазинів рясніють "натуральними" й "екологічними" товарами, але насправді частина з них - лише майстерно замасковані підробки. Щоб знизити собівартість, недобросовісні виробники замінюють дорогі інгредієнти дешевими, додаючи ароматизатори, бар...