Один доступний інгредієнт зробить будь-яке тісто неймовірно повітряним. На перший погляд, може здатися нелогічним, щоб у тісто додавати алкоголь. Але хвилюватися не потрібно: алкоголь за високої температури в процесі приготування випарується. Зате виріб вийде неймовірно ніжним та повітряним, передають Патріоти України.
Порадуйте себе та своїх близьких і приготуйте неймовірно смачні пампушки, які розбухають буквально на очах – лише встигай діставати.
Складові:
Яйця збиваються з цукром у будь-якій ємності та додаються такі інгредієнти: сіль, ванільний цукор, сметана та горілка.Борошно найкраще просіяти разом із содою.
Сметанно-яєчну суміш вливають тонким струмком у борошно, і замішується тісто яке не прилипає. У рідке тісто можна додати трохи більше муки.
Тісто розкочується тонким пластом, і за допомогою форми вирізаються майбутні пампушки. Пампушки смажаться в розпеченій олії до готовності. Вони повинні вийти золотистого кольору. При подачі пампушки посипають цукровою пудрою. Подаються до чаю.
Копчена скумбрія - справжній делікатес для багатьох українців. Та не всі знають, що такий спосіб приготування може зробити корисну рибу небезпечною для здоров’я, передають Патріоти України. Риба загалом вважається одним із найцінніших продуктів у раціо...
За словами доктора Вільяма Лі, метаболізм не визначається народженням - він стабільний у віці 20–60 років і ним можна керувати. Правильні продукти можуть прискорити метаболізм і допомогти підтримувати здорову вагу. Ось 5 недооцінених продуктів, які рад...