Господиням на замітку! Один інгредієнт, щоб курячі шлунки були м’якими

Курячі шлунки – корисний, однак непростий у приготуванні субпродукт. Але якщо приготувати їх правильно й додати один інгредієнт, в результаті вдасться подати до столу дуже ніжне і соковите м’ясо, передають Патріоти України.

Подробиці

Така м’ясна підлива смакує з будь-яким гарніром. Головне – зробити субпродукт м’яким, щоб волокна танули в роті. Для цього варто тушкувати шлуночки разом із цибулею, що дасть сік. На дно казана варто влити олію, додати порізану цибулю, злегка протушкувати. Після цього відправити промиті курячі шлунки.

Як тільки м’ясо змінить на колір, як правило, то з рожевого на біліший, додайте дрібку соди. Страва має спінитися, цибуля перетвориться швидко на однорідну масу після перемішування і стане соусом, в якому далі протягом 40 хвилин варто тушкувати шлунки. Обов’язково додайте улюблені спеції, сіль та насолоджуйтеся ніжним м’ясом.

Чим посипати дно форми для випічки, щоб шарлотка вийшла пишною

п’ятниця, 25 квітень 2025, 18:14

Яка смачна та ароматна домашня випічка. Серед її різноманіття дуже популярною є шарлотка. Звісно, що кожна господиня з часом та досвідом, обирає свій, особливо смачний рецепт її приготування, передають Патріоти України. Основним інгредієнтом цього аром...

Господиням на замітку! Як засолити скумбрію, щоб було смачно без зайвих дій

п’ятниця, 25 квітень 2025, 17:13

Оселедець та скумбрія лідери щодо користі за кількістю риб’ячого жиру. Звичайно, мова зараз йде про доступні різновиди риби. Спробуйте зробити її домашнього посолу. Це швидко, смачно та доступно. Пропонуємо перевірений рецепт, передають Патріоти Україн...