Курячі шлунки – корисний, однак непростий у приготуванні субпродукт. Але якщо приготувати їх правильно й додати один інгредієнт, в результаті вдасться подати до столу дуже ніжне і соковите м’ясо, передають Патріоти України.
Така м’ясна підлива смакує з будь-яким гарніром. Головне – зробити субпродукт м’яким, щоб волокна танули в роті. Для цього варто тушкувати шлуночки разом із цибулею, що дасть сік. На дно казана варто влити олію, додати порізану цибулю, злегка протушкувати. Після цього відправити промиті курячі шлунки.
Як тільки м’ясо змінить на колір, як правило, то з рожевого на біліший, додайте дрібку соди. Страва має спінитися, цибуля перетвориться швидко на однорідну масу після перемішування і стане соусом, в якому далі протягом 40 хвилин варто тушкувати шлунки. Обов’язково додайте улюблені спеції, сіль та насолоджуйтеся ніжним м’ясом.
Гречана крупа - не новинка на українських столах, але багато хто досі не знає, що вона буває різною й що її корисні властивості залежать від способу обробки. Біла чи смажена, у гарнірі чи як начинка - гречка заслуговує на більше місце в нашому раціоні,...
Мільйони людей починають день з кави ще до сніданку. Але чи така звичка дійсно корисна для шлунково-кишкового тракту? Експерти розповідають, коли кава на голодний шлунок . це стимул, а коли - шкода, передають Патріоти України. Кава стимулює вироблення ...