Господиням на замітку! Ось чим треба замінити яйця в котлетах, щоб вони не були сухими

Яйця важливий компонент в котлетах, тому що вони допомагають скріпити всі інші інгредієнти разом. Однак, щоб страва вийшла більш соковитою, їх можна замінити, передають Патріоти України з посиланням на ТСН.

Завдяки простим продуктам фарш буде скріплено так само ефективно, але самі котлети вийдуть надзвичайно пишними.

Якщо у вас в холодильнику не знайшлося яєць або ви вирішили не додавати їх у фарш, досвідчені кулінари рекомендують зупинитися на таких альтернативах:

  • манна крупа;
  • терта сира картопля;
  • овочеве чи картопляне пюре;
  • твердий сир (натертий);
  • тертий кабачок.

Наприклад, терту сиру картоплю можна поєднати з частиною панірувальних сухарів і вмішати в фарш. Завдяки крохмалю з овоча котлети триматимуть форму, а зліпити її допоможуть саме сухарі.

Якщо ви вирішили додати картопляне (овочеве) пюре, тоді відваріть картоплю і не додавайте масло, коли будете її розминати.

Такі альтернативи яйцям вплинуть на смак котлет, тож кулінарний експеримент допоможе вам віднайти нові цікаві поєднання.

Джерело: ТСН.ua

Господиням на замітку! Як варити буряк, щоб у нього залишився насичений колір

п’ятниця, 18 жовтень 2024, 18:12

а жаль, приготувати буряк не так вже й просто. Особливо, якщо ви кулінар-початківець і не знаєте хитрощів, як зробити буряк ідеально м’яким, смачним і зберегти його насичений червоний колір після варіння, передають Патріоти України. Розкриваємо вам сек...

Смакота! Як приготувати густий джем з яблук для рогаликів, пончиків та пиріжків

п’ятниця, 18 жовтень 2024, 17:12

Для випічки потрібна начинка густа та ароматна. Щоб вона такою получилася, треба правильно зварити джем. Яблучний є одним з найулюбленіших. Про нього і поговоримо детальніше, передають Патріоти України. Для приготування потрібні такі продукти:. Яблука ...