Яйця важливий компонент в котлетах, тому що вони допомагають скріпити всі інші інгредієнти разом. Однак, щоб страва вийшла більш соковитою, їх можна замінити, передають Патріоти України з посиланням на ТСН.
Завдяки простим продуктам фарш буде скріплено так само ефективно, але самі котлети вийдуть надзвичайно пишними.
Якщо у вас в холодильнику не знайшлося яєць або ви вирішили не додавати їх у фарш, досвідчені кулінари рекомендують зупинитися на таких альтернативах:
Наприклад, терту сиру картоплю можна поєднати з частиною панірувальних сухарів і вмішати в фарш. Завдяки крохмалю з овоча котлети триматимуть форму, а зліпити її допоможуть саме сухарі.
Якщо ви вирішили додати картопляне (овочеве) пюре, тоді відваріть картоплю і не додавайте масло, коли будете її розминати.
Такі альтернативи яйцям вплинуть на смак котлет, тож кулінарний експеримент допоможе вам віднайти нові цікаві поєднання.
Картопляні оладки – проста, дешева та смачна страва. Єдиний їхній недолік, через який ми не смажимо їх дуже часто, полягає в тому, що вони вбирають багато жиру. Це робить їх калорійними та важкоперетравлюваними. На щастя, є різні способи вирішення цієї...
У спеку ми багато п’ємо рідини: вода і компоти, морс і лимонад, мохіто і смузі… А про квас вже й говорити нічого: якого тільки немає! Спробуйте зробити дуже смачний і легкий у приготуванні – лимонний квас. Тим більше і продуктів для нього треба небагат...