Так, це дійсно можливо — зробити печінку надзвичайно м’якою та ніжною на смак. забудьте про сухий смак. Його тепер точно не буде. Кулінарний лайфхак в дії. Про нього розкажемо далі у статті, передають Патріоти України.
Печінку можна приготувати дуже смачною. Для цього вам знадобиться просто цукор. Наріжте печінку та обваляйте в ньому, а потім в борошні. Розігрійте сковороду та викладіть печінку.
Зверніть увагу, що смажити треба швидко та до золотистої скоринки. Якщо перетримати її на сковороду, тоді смак точно буде сухий та гіркуватий. Смачного!
Гречана крупа - не новинка на українських столах, але багато хто досі не знає, що вона буває різною й що її корисні властивості залежать від способу обробки. Біла чи смажена, у гарнірі чи як начинка - гречка заслуговує на більше місце в нашому раціоні,...
Мільйони людей починають день з кави ще до сніданку. Але чи така звичка дійсно корисна для шлунково-кишкового тракту? Експерти розповідають, коли кава на голодний шлунок . це стимул, а коли - шкода, передають Патріоти України. Кава стимулює вироблення ...