Господиням на замітку! Печінка буде дуже м’яка, якщо знати про ефект однієї спеції

Так, це дійсно можливо — зробити печінку надзвичайно м’якою та ніжною на смак. забудьте про сухий смак. Його тепер точно не буде. Кулінарний лайфхак в дії. Про нього розкажемо далі у статті, передають Патріоти України.

Подробиці

Печінку можна приготувати дуже смачною. Для цього вам знадобиться просто цукор. Наріжте печінку та обваляйте в ньому, а потім в борошні. Розігрійте сковороду та викладіть печінку.

Зверніть увагу, що смажити треба швидко та до золотистої скоринки. Якщо перетримати її на сковороду, тоді смак точно буде сухий та гіркуватий. Смачного!

Джерело: ПростоВей

А ви це знали? Які продукти в жодному разі не можна запікати у фользі

вівторок, 21 січень 2025, 12:00

Професійні кухарі не рекомендують користуватися алюмінієвою фольгою під час запікання деяких страв у духовці, і ось чому, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Фольга – це незамінний помічник у приготуванні страв для кожної господині. Її част...

Смакота! Золотисті деруни із хрусткою скоринкою з секретним інгредієнтом

вівторок, 21 січень 2025, 11:07

Деруни з картоплі чудові. А з сметаною та часником від них просто можна втратити відчуття часу. Хрусткі та золотисті, ароматні та дуже смачні — деруни мають бути саме такими. Розкажемо вам про один важливий інгредієнт, який допоможе досягти успіху у пр...