Господиням на замітку! Печінка буде дуже м’яка, якщо знати про ефект однієї спеції

Так, це дійсно можливо — зробити печінку надзвичайно м’якою та ніжною на смак. забудьте про сухий смак. Його тепер точно не буде. Кулінарний лайфхак в дії. Про нього розкажемо далі у статті, передають Патріоти України.

Подробиці

Печінку можна приготувати дуже смачною. Для цього вам знадобиться просто цукор. Наріжте печінку та обваляйте в ньому, а потім в борошні. Розігрійте сковороду та викладіть печінку.

Зверніть увагу, що смажити треба швидко та до золотистої скоринки. Якщо перетримати її на сковороду, тоді смак точно буде сухий та гіркуватий. Смачного!

Джерело: ПростоВей

Смакота! Салат з крабових паличок з кукурудзою, сиром та яйцями

субота, 10 травень 2025, 9:14

Рецепт приготування на кожен день та для святкового столу, передають Патріоти України. 200 г крабових паличок нарізати невеликими шматочками. Яйця відварити, остудити у холодній воді, очистити від шкаралупи та дрібно нарубати. Твердий або напівтвердий ...

А ви це знали? Навіщо господині обсмажують рис перед варінням

субота, 10 травень 2025, 8:11

Говорять, що обсмажування гречки перед варінням дозволяє приготувати просто казково смачну кашу. Щодо інших круп, то подібним чином господині надходять перед приготуванням рису. Тільки обсмажують його не на порожній сковороді, а в олії з часником, пере...