Господиням на замітку! Печінка буде дуже м’яка, якщо знати про ефект однієї спеції

Так, це дійсно можливо — зробити печінку надзвичайно м’якою та ніжною на смак. забудьте про сухий смак. Його тепер точно не буде. Кулінарний лайфхак в дії. Про нього розкажемо далі у статті, передають Патріоти України.

Подробиці

Печінку можна приготувати дуже смачною. Для цього вам знадобиться просто цукор. Наріжте печінку та обваляйте в ньому, а потім в борошні. Розігрійте сковороду та викладіть печінку.

Зверніть увагу, що смажити треба швидко та до золотистої скоринки. Якщо перетримати її на сковороду, тоді смак точно буде сухий та гіркуватий. Смачного!

Джерело: ПростоВей

Найсолодша хурма вже у магазинах: Як обрати та на що звертати увагу

п’ятниця, 5 грудень 2025, 9:57

Соковита, солодка та повна вітамінів - хурма стає все більш популярним фруктом у наших раціонах. Хоча виглядає екзотично, її сезон припадає саме на час, коли в магазинах закінчуються літні фрукти, передають Патріоти України. Грудень — пік сезону хурми....

Паштет на свята без метушні: Заморозьте його зараз і подайте, наче щойно з духовки!

п’ятниця, 5 грудень 2025, 8:14

Паштет - класика святкового столу, незалежно від того, чи готуєте ви його самі, чи купуєте готовий. Але інколи ми робимо більше, ніж здатні з’їсти. Добра новина: паштет чудово переносить заморожування - головне знати кілька правил, передають Патріоти У...