Кожен другий готує картоплю, але не всі знають поради, що допоможуть отримати смачну страву, коли картопля вже стара чи темніє після тертя, передають Патріоти України.
1. Для того, щоб повернути смак старій картоплі, достатньо під час варінні додати у воду 1 ч.л. оцту, 2 зубчики часнику та 1 лавровий лист. Але не забувайте після приготування витягнути лавровий листок, щоб він не дав гіркий присмак страві.
2. Щоб натерта сира картопля не потемніла, її потрібно розмішати з невеликою кількістю молока. На 10 великих картоплин достатньо 50 мл молока.
3. Якщо ви хочете покращити смак та аромат картопляного пюре, тоді його краще збивати вручну, а не міксером, який лише допоможе зробити пюре пишним, але не збереже смак.
Заморожені пельмені – один із найпопулярніших товарів у магазинах. Цей напівфабрикат дуже простий у приготуванні, тому він користується величезною популярністю як у студентів так і зайнятих людей. Однак далеко не всі кулінари-початківці знають про важл...
Багато господинь люблять готувати деруни, так як це універсальна страва, яку полюбляють всі. До картоплі іноді додають м’ясо для того, щоб страва стала більш ситною та смачною, передають Патріоти України. Часто доводиться стикатися з тим, що картопля, ...