
В кулінарній справі не завжди вдається все ідеально. І буває так, що ви готуєте котлети чи фрикадельки, та стикаєтесь з тим, що фарш розвалюється. Є кілька варіантів, як уникнути такої ситуації під час готування, передають Патріоти України.
Досвід деяких господинь підказує, що варто додати до фаршу рис, борошно або яйце. Та й з цими складовими не завжди можна досягти відмінного результату.
Як приготувати смачні фрикадельки
Рецепт приготування фрикадельок простий, та тут також є деякі нюанси, які варто знати, щоб ваші фрикадельки вдались круглими та не розвалювались. Звісно можна додати рис, яйце, та добре відбити фарш. Але це не найкращі складові для вашої страви. Ідеальні фрикадельки вийдуть, якщо ви додасте до фаршу картоплю.
Її потрібно натерти на дрібну тертку, та додати до фаршу. З цією складовою фарш стане щільнішим і фрикадельки, які ви приготуєте, триматимуть ідеально форму.
Картопля зробить смак страви більш насиченішим. А от яйця не рекомендуємо додавати. Вони додадуть жорсткості та не покращать в даному випадку страву.
Коли справа доходить до приготування рису, співвідношення між кількістю крупи та води має абсолютно вирішальне значення, як і температура, яка готує рис на різних етапах процесу, та тривалість його приготування, передають Патріоти України. Недоварюванн...
Для більшості людей апельсиновий сік звичайний напій. Але дослідники все частіше доводять, що він виконує більше функцій, ніж просте втамування спраги, передають Патріоти України. Результати нещодавнього дослідження засвідчили, що регулярне вживання а...