З приготуванням макаронів здатна впоратися навіть дитина. Здавалося б, у цієї нехитрої страви немає жодних секретів. Достатньо закип’ятити воду, посолити її та закинути в каструльку спагетті або ріжки, передають Патріоти України.
Однак дуже часто після такого способу приготування на тарілці виявляється щільна маса з макаронів, яку можна розділити лише за допомогою ножа.
Щоб покуштувати по-справжньому смачний гарнір, у якому кожна макароніна легко відділяється від сусідньої, слід скористатися однією маленькою хитрістю.
Після того, як ви відкинете макарони на друшляк, щоб дати стекти воді, додайте до них пару столових ложок рослинної олії.
Перемішайте спагетті прямо в друшляку, щоб жир огорнув кожен шматочок. Такі макарони не склеюватимуться навіть після остигання.
Якщо у вас закінчилося рослинне масло, можна замінити його вершковим аналогом. При цьому відціджені макарони перекладіть назад у каструлю, додайте шматочок олії і, увімкнувши маленький вогонь, помішуйте їх, доки олія не розчиниться.
Після цього вимкніть плиту та залиште макарони на 5-6 хвилин під закритою кришкою, а потім знову добре перемішайте.
Смачне домашнє варення з полуниці можна приготувати всього за 3 хвилини. Для цього вам знадобиться всього декілька інгредієнтів. Після того, як ви проварите масу, її можна одразу викладати в банку, передають Патріоти України. Ідея приготування смачного...
Тривала термічна обробка та велика кількість цукру робить домашні заготівлі не завжди корисними. З точки зору здорового харчування цукор – це повільна отрута, передають Патріоти України. Однак саме цукор дозволяє зберігатися більшості фруктових та ягід...