Про шарлотку не знає хіба що ледачий. Це найпростіший різновид випічка. Якщо ви вже не раз готувати її, тоді пропонуємо дізнатися секрет покращення. Ним поділилися досвідчені кулінари та кондитери, передають Патріоти України.
Іноді шарлотку плутають з яблучним пирогом. Це не зовсім коректне порівняння, бо є певні відмінності. Насамперед вони полягають в різному продуктовому складі тіста, технології випікання. Зрештою, на смак також велика різниця.
Шарлотку можна перетворити в шедевр. І для цього потрібні не лише ванілін та кориця. Потрібно додати один продукт до тіста, який й зробить магію. Мова йде про апельсинову цедру. Додайте її до тіста. В цьому секрет ідеальної шарлотки.
Смаколик найчастіше готують з яблуками. Якщо є бажання спробувати новий смак, замініть звичний фрукт на інший. Банани, сливи, абрикоси, персики, ягоди — безліч смачних варіантів.
Намазки — найкраща кулінарна історія, бо готується швидко, всім подобається та миттєво все з’їдається. Якщо ви любите рибу, тоді цей рецепт вам сподобається. Пропонуємо його зберегти в кулінарну скарбничку, передають Патріоти України. Для приготування ...
Спробуйте приготувати за цим рецептом смачний та ніжний бюджетний смаколик. Мінімум продуктів – максимум задоволення, передають Патріоти України. Інгредієнти:. Приготування:. Залийте желатин холодною водою й залиште постояти протягом 15-20 хвилин. Подр...