У складі котлетного фаршу завжди є курячі яйця, хоча це і не завжди доцільно, як може здатися на перший погляд, передають Патріоти України.
Ніколи не треба впадати у відчай, якщо якогось продукту не знайдеться під рукою. Адже є безліч варіантів, які дозволять замінити той чи інший інгредієнт без шкоди для самої страви.
Існує кілька варіантів, чим можна замінити курячі яйця у фарші для котлет.
Зазвичай яйця додають фарш для котлет, щоб скріпити його. Під час виготовлення котлет яєчний білок швидко згортається, зв’язуючи м’ясо з іншими інгредієнтами в єдине ціле.
В результаті котлети легко перевертаються, не прилипають під час смаження та зберігають форму.
Якщо виявиться, що курячого яйця вдома не знайшлося, можна використати розім’яту варену картоплю, кукурудзяний або картопляний крохмаль, запарені вівсяні пластівці, манну крупу, майонез, тертий сир.
Всі ці компоненти можна сміливо додавати до будь-якого фаршу замість яйця.
Котлети є неймовірно смачною та апетитною стравою, проте деякі помилки здатні звести нанівець усі старання. При неправильному підході можна зіпсувати не лише смак м’яса, а й саму текстуру: котлети вийдуть тонкими та не соковитими, передають Патріоти Ук...
Важко знайти людину, яка встоїть перед апетитним ароматом смаженої картоплі. Ця страва не найскладніша в приготуванні, але її дуже легко зіпсувати або зробити не смачною, якщо не врахувати декілька нюансів готування, передають Патріоти України. Про які...