Господиням на замітку! Що додати у фарш для котлет замість яйця, щоб скріпити його в цільну масу

У складі котлетного фаршу завжди є курячі яйця, хоча це і не завжди доцільно, як може здатися на перший погляд, передають Патріоти України.

Ніколи не треба впадати у відчай, якщо якогось продукту не знайдеться під рукою. Адже є безліч варіантів, які дозволять замінити той чи інший інгредієнт без шкоди для самої страви.

Існує кілька варіантів, чим можна замінити курячі яйця у фарші для котлет.

Зазвичай яйця додають фарш для котлет, щоб скріпити його. Під час виготовлення котлет яєчний білок швидко згортається, зв’язуючи м’ясо з іншими інгредієнтами в єдине ціле.

В результаті котлети легко перевертаються, не прилипають під час смаження та зберігають форму.

Якщо виявиться, що курячого яйця вдома не знайшлося, можна використати розім’яту варену картоплю, кукурудзяний або картопляний крохмаль, запарені вівсяні пластівці, манну крупу, майонез, тертий сир.

Всі ці компоненти можна сміливо додавати до будь-якого фаршу замість яйця.

А ви це знали? Чому після варіння макаронів не можна зливати всю воду

п’ятниця, 28 березень 2025, 11:15

Відразу після завершення варіння макаронних виробів їх потрібно відкинути на друшляк, передають Патріоти України. Як відомо, це необхідно для видалення води, в якій варився продукт. При цьому багато кулінарів роблять серйозну помилку: вони зливають абс...

Будуть злипатись і розвалюватись! Головні помилки у приготування макарон

п’ятниця, 28 березень 2025, 10:56

Макарони – одна з найпростіших у приготуванні страв, але навіть у такій, здавалося б, легкій справі можна припуститися помилок. Якщо неправильно дотримуватися технології варіння, вони можуть стати клейкими, втратити форму або навіть перетворитися на ка...