Досвідчені господині знають, як варити гречку, щоб кожна зернинка розкрилася, набухла та дала неповторний смак, який не переплутати з жодною кашею. Хоч гречку можна їсти та запарену, якщо вона настоїться протягом ночі, але все ж м’яка, проте розсипчаста страва потребує правильного варіння.
Гречку треба промити. Бажано двічі: спочатку холодною, а потім теплою водою. Води потрібно брати в пропорції 1:1 + 100 мл, саме ця “зайва” вода дасть можливість каші розваритися, збільшитися удвічі, проте не стати “пожованою масою”. Крупу всипати в окріп, відразу додати дрібку солі та соди. Варити на маленькому вогні протягом 30 хвилин до м’якості і щоб повністю википіла вода.
Традиційно мариновані овочі асоціюються у багатьох із банками, закатками, довгими та складними процесами приготування. Але виявилося, що є простий рецепт, завдяки якому огірки можна замаринувати за 10 хвилин, передають Патріоти України. Для заправки:. ...
Основні претензії до печінки з боку господарок полягають у тому, що вона виходить гіркою та жорсткою. Однак не всі знають, що причина криється лише в неправильному підході до готування. Якщо правильно обробити продукт, він виходить смачним і ніжним, пе...