Господиням на замітку! Що додати у сирну масу, щоб сирники вийшли смачнішими та пишнішими

Сирники – один із традиційних сніданків, що є відносно простою в приготуванні стравою, передають Патріоти України.

Незважаючи на відсутність значних складнощів при створенні страви, вона далеко не завжди виходить ідеальною.

Подробиці

Іноді сирники виходять плоскими, жорсткими та майже несмачними.

Для того, щоб не зіткнутися з подібною неприємністю, достатньо додати в сирну масу лише один додатковий компонент.

Рятівний інгредієнт

Помітному поліпшенню консистенції та смакових якостей сирників сприяє використання звичайної рослинної олії.

Якщо при приготуванні страви ви додасте у сирну масу трохи цієї в’язкої рідини, то сирники вийдуть набагато ніжнішими та апетитнішими.

Для готової страви буде характерна неймовірна пишність. Страва буде м’якою і при цьому збереже цілісність.

Про цю хитрість знають кухарі. Саме тому сирники, приготовані професійними кулінарами, є такими смачними.

Лайфхак, пов’язаний з використанням рослинної олії, варто «взяти на озброєння» кулінарам-аматорам.

Господиням на замітку! Чому варто додавати крохмаль у фарш для фрикадельок

вівторок, 25 листопад 2025, 12:15

І це не яйце й не хліб, а крохмаль, який в азійській кухні додають до фрикадельок майже автоматично, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Сьогодні це вже не секрет: крохмаль у фарші працює як природний компонент для зв’язування. Він робить м...

Це може здивувати! Названо найшкідливіший суп для здоров’я

вівторок, 25 листопад 2025, 8:44

Класична солянка - нескладний у приготуванні й дуже смачний суп, який часто готують у холодну пору року, передають Патріоти України. Страва готується на концентрованому бульйоні (м'ясному, рибному або грибному) й має гострий, пряний смак. Вона дуже сма...