Господиням на замітку! Що додати в банки з консервацією, щоб вони не забродили і простояли до весни

Зібрати та переробити врожай - це ще пів справи. Після цього кожна господиня переживає за те, щоб банки стояли - не псувалися, не бродили, передають Патріоти України.

Адже варто потрапити до банку хоч одному мікробу – пиши пропало! Що додати в банки з консервацією, щоб вони не вибухали, не заброджували і стояли до весни.

На щастя, є два прості і доступні для всіх компоненти, які можна додати в банки з консервацією і можна не переживати за свій урожай. Він гарантовано простоїть аж до весни.

Спосіб перший

Пігулки аспірину – ацетилсаліцилової кислоти. Пігулки можна додавати при маринуванні огірків, помідорів, асорті. Додаати в сиру аджику або хрінодер, який взагалі не піддається тепловій обробці. І нічого не кисне і не псується. Достатньо однієї таблетки на 1 – 2 літри.

Спосіб другий

Горілка або спирт, додані при консервації огірків, асорті також не дозволяють зіпсуватися вмісту в банках. Горілки досить 1 столової ложки на літр розсолу, спирту – вдвічі менше.

Лише спробуйте! Як приготувати ароматний та смачний картопляний хліб

неділя, 5 травень 2024, 12:09

Хліб з картоплі - поживно та смачно. Цей рецепт може стати ще одним цінним надбанням у вашій кулінарній книзі. Зробіть собі і близьким приємне - спечіть картопляний хліб, передають Патріоти України. Для приготування знадобляться наступні інгредієнти:. ...

Куди там ресторанній! Картопля по-селянськи в духовці, яку кожен зможе приготувати

неділя, 5 травень 2024, 11:15

Приготувати картоплю по-селянськи не є складним завданням. Потрібно тільки мати натхнення та трохи продуктів, щоб зробити смачну закуску або гарнір до вечері, передають Патріоти України. Для приготування знадобляться наступні продукти:. Картоплю вимийт...