Зібрати та переробити врожай - це ще пів справи. Після цього кожна господиня переживає за те, щоб банки стояли - не псувалися, не бродили, передають Патріоти України.
Адже варто потрапити до банку хоч одному мікробу – пиши пропало! Що додати в банки з консервацією, щоб вони не вибухали, не заброджували і стояли до весни.
На щастя, є два прості і доступні для всіх компоненти, які можна додати в банки з консервацією і можна не переживати за свій урожай. Він гарантовано простоїть аж до весни.
Пігулки аспірину – ацетилсаліцилової кислоти. Пігулки можна додавати при маринуванні огірків, помідорів, асорті. Додаати в сиру аджику або хрінодер, який взагалі не піддається тепловій обробці. І нічого не кисне і не псується. Достатньо однієї таблетки на 1 – 2 літри.
Горілка або спирт, додані при консервації огірків, асорті також не дозволяють зіпсуватися вмісту в банках. Горілки досить 1 столової ложки на літр розсолу, спирту – вдвічі менше.
Ось кілька порад, як вибрати солодку і смачну полуницю, передають Патріоти України.
Ось список продуктів, які містять найбільше білка — як тваринного, так і рослинного походження. Вони підходять для нарощування м’язів, схуднення або просто здорового харчування, передають Патріоти України. . Хочеш — можу скласти добовий білковий раціо...