Зібрати та переробити врожай - це ще пів справи. Після цього кожна господиня переживає за те, щоб банки стояли - не псувалися, не бродили, передають Патріоти України.
Адже варто потрапити до банку хоч одному мікробу – пиши пропало! Що додати в банки з консервацією, щоб вони не вибухали, не заброджували і стояли до весни.
На щастя, є два прості і доступні для всіх компоненти, які можна додати в банки з консервацією і можна не переживати за свій урожай. Він гарантовано простоїть аж до весни.
Пігулки аспірину – ацетилсаліцилової кислоти. Пігулки можна додавати при маринуванні огірків, помідорів, асорті. Додаати в сиру аджику або хрінодер, який взагалі не піддається тепловій обробці. І нічого не кисне і не псується. Достатньо однієї таблетки на 1 – 2 літри.
Горілка або спирт, додані при консервації огірків, асорті також не дозволяють зіпсуватися вмісту в банках. Горілки досить 1 столової ложки на літр розсолу, спирту – вдвічі менше.
На жаль в більшості багатоквартирних будинків по трубам подається не надто якісна вода. І якщо у вас немає фільтра, з часом шкідливі речовини з неї утворюють неприємний накип на стінках чайника, передають Патріоти України. Пити воду з такого чайника не...
Варіння квасолі – досить довга та стомлива справа. Спочатку потрібно здійснити попереднє замочування бобових. Потім потрібно зварити квасолю у каструлі, передають Патріоти України. Варити квасолю потрібно щонайменше півгодини. А іноді й більше години. ...