Зібрати та переробити врожай - це ще пів справи. Після цього кожна господиня переживає за те, щоб банки стояли - не псувалися, не бродили, передають Патріоти України.
Адже варто потрапити до банку хоч одному мікробу – пиши пропало! Що додати в банки з консервацією, щоб вони не вибухали, не заброджували і стояли до весни.
На щастя, є два прості і доступні для всіх компоненти, які можна додати в банки з консервацією і можна не переживати за свій урожай. Він гарантовано простоїть аж до весни.
Пігулки аспірину – ацетилсаліцилової кислоти. Пігулки можна додавати при маринуванні огірків, помідорів, асорті. Додаати в сиру аджику або хрінодер, який взагалі не піддається тепловій обробці. І нічого не кисне і не псується. Достатньо однієї таблетки на 1 – 2 літри.
Горілка або спирт, додані при консервації огірків, асорті також не дозволяють зіпсуватися вмісту в банках. Горілки досить 1 столової ложки на літр розсолу, спирту – вдвічі менше.
Сироп, який ми додаємо у каву, можна досить просто і швидко приготувати вдома, щоб не витрачати на цього купу грошей у магазині чи кав’ярні, передають Патріоти України. До того ж смак цього сиропу буде не лише не гіршим, але і набагато кращим, адже ви ...
Фрикадельки чи котлети без цибулі? Здається, це неможливо, адже в більшості сімей саме смажена цибуля вважається обов’язковим інгредієнтом. Але виявляється, що її можна легко замінити іншим овочем - і страва стане ще ніжнішою та соковитішою, передають ...