Зібрати та переробити врожай - це ще пів справи. Після цього кожна господиня переживає за те, щоб банки стояли - не псувалися, не бродили, передають Патріоти України.
Адже варто потрапити до банку хоч одному мікробу – пиши пропало! Що додати в банки з консервацією, щоб вони не вибухали, не заброджували і стояли до весни.
На щастя, є два прості і доступні для всіх компоненти, які можна додати в банки з консервацією і можна не переживати за свій урожай. Він гарантовано простоїть аж до весни.
Пігулки аспірину – ацетилсаліцилової кислоти. Пігулки можна додавати при маринуванні огірків, помідорів, асорті. Додаати в сиру аджику або хрінодер, який взагалі не піддається тепловій обробці. І нічого не кисне і не псується. Достатньо однієї таблетки на 1 – 2 літри.
Горілка або спирт, додані при консервації огірків, асорті також не дозволяють зіпсуватися вмісту в банках. Горілки досить 1 столової ложки на літр розсолу, спирту – вдвічі менше.
Гречка неймовірно корисна, а крім цього смачна, якщо знати, як її готувати. Гречка запобігає утворенню жовчного каміння, знижує кров’яний тиск, зменшує ризики серцевих захворювань, а також раку грудей. Склад цієї крупи багатий міддю, магнієм, клітковин...
Тунець та лосось – два популярні варіанти морепродуктів. Таким чином, ви можете поставити запитання, яка з цих видів риби є найкращим вибором з точки зору впливу на здоров’я, передають Патріоти України. У цій статті розглядаються ці два типи риб, щоб в...