Господиням на замітку! Що додати в гороховий суп, щоб він став вдвічі апетитнішим

Зварити гороховий суп — кулінарне мистецтво. І воно доступне кожному. Головне в цій справі знати базовий рецепт, а далі все залежить від ваших вподобань та фантазії. Дуже смачно, коли в суп додають копченості. Наприклад, реберця. Це просто фантастика. А ще є три інгредієнти, які також можуть покращити гороховий суп. Про них сьогодні і розповімо, передають Патріоти України.

Ковбаса

Якщо копчених реберець немає, нічого страшного. Є смачні та альтернативні варіанти. Наприклад, чудовий варіант додати ковбасу. На крайній випадок сосиски. Можна взяти 2-3 різновиди ковбаси, підсмажити її та додати до супу. Смак буде гарантовано смачнішим.

Плавлений сир

Це досить неочікуваний інгредієнт, проте він має право на існування. Плавлений сир здатен зробити суп значно ніжнішим на смак. Наприкінці готування його треба вводити в суп.

Часник

Якщо вам до смаку гострий та ароматний суп, тоді часник ідеально доповнить його. Його також вводять наприкінці готування їжі.

Смачного!

Джерело: ПростоВей

Лише спробуйте! Якщо ви додасте ці інгредієнти до фаршу, пельмені будуть вдвічі соковитіші та смачні

понеділок, 24 лютий 2025, 11:12

Смачні пельмені — улюблена страва багатьох людей. Звичайно, що основний компонент смаку — це фарш. Тісто має не менше значення, але зауважень до м’ясної складової буває значно більше. Читайте далі, що допоможе зробити його смачним та соковитим, передаю...

А ви це знали? Звідки береться піна при варінні м’яса і навіщо її знімати

понеділок, 24 лютий 2025, 10:15

Певно всі ще з малечку знають, що потрібно знімати піну з бульйону під час варіння. Та мало хто розуміє справжню причину цієї дії, передають Патріоти України. Чому ж піна з’являється під час варіння м’яса і чи потрібно її знімати? М’ясо відноситься до ...