Господиням на замітку! Що додати в гороховий суп, щоб він став вдвічі апетитнішим

Зварити гороховий суп — кулінарне мистецтво. І воно доступне кожному. Головне в цій справі знати базовий рецепт, а далі все залежить від ваших вподобань та фантазії. Дуже смачно, коли в суп додають копченості. Наприклад, реберця. Це просто фантастика. А ще є три інгредієнти, які також можуть покращити гороховий суп. Про них сьогодні і розповімо, передають Патріоти України.

Ковбаса

Якщо копчених реберець немає, нічого страшного. Є смачні та альтернативні варіанти. Наприклад, чудовий варіант додати ковбасу. На крайній випадок сосиски. Можна взяти 2-3 різновиди ковбаси, підсмажити її та додати до супу. Смак буде гарантовано смачнішим.

Плавлений сир

Це досить неочікуваний інгредієнт, проте він має право на існування. Плавлений сир здатен зробити суп значно ніжнішим на смак. Наприкінці готування його треба вводити в суп.

Часник

Якщо вам до смаку гострий та ароматний суп, тоді часник ідеально доповнить його. Його також вводять наприкінці готування їжі.

Смачного!

Джерело: ПростоВей

Один простий трюк зробить картопляне пюре "ресторанною" стравою

неділя, 29 червень 2025, 17:07

Легендарний шеф-кухар П'єр Коффман, володар трьох зірок Мішлен, поділився рецептом ідеального пюре у відео для BBC Maestro. Він закликає не нехтувати базовими принципами, адже саме вони визначають смак страви, передають Патріоти України. П'єр пояснює: ...

Хрустка картопля без фольги: Кухарка розкрила простий інгредієнт, який переверне ваші уявлення

неділя, 29 червень 2025, 11:30

Запечена картопля - проста страва, яку більшість готує "на автоматі". Але саме вона може стати кулінарним шедевром, якщо додати лише один секретний інгредієнт. І це - сіль, передають Патріоти України. Відомий кухар Сільвія Фонтейн поділилася лайфхаком,...