Господиням на замітку! Що додати в гороховий суп, щоб він став вдвічі апетитнішим

Зварити гороховий суп — кулінарне мистецтво. І воно доступне кожному. Головне в цій справі знати базовий рецепт, а далі все залежить від ваших вподобань та фантазії. Дуже смачно, коли в суп додають копченості. Наприклад, реберця. Це просто фантастика. А ще є три інгредієнти, які також можуть покращити гороховий суп. Про них сьогодні і розповімо, передають Патріоти України.

Ковбаса

Якщо копчених реберець немає, нічого страшного. Є смачні та альтернативні варіанти. Наприклад, чудовий варіант додати ковбасу. На крайній випадок сосиски. Можна взяти 2-3 різновиди ковбаси, підсмажити її та додати до супу. Смак буде гарантовано смачнішим.

Плавлений сир

Це досить неочікуваний інгредієнт, проте він має право на існування. Плавлений сир здатен зробити суп значно ніжнішим на смак. Наприкінці готування його треба вводити в суп.

Часник

Якщо вам до смаку гострий та ароматний суп, тоді часник ідеально доповнить його. Його також вводять наприкінці готування їжі.

Смачного!

Джерело: ПростоВей

Ви все життя п’єте каву неправильно: один інгредієнт - і жир зникає!

середа, 13 серпень 2025, 7:15

Кава - не просто напій, який допомагає прокинутися. Виявляється, при правильному приготуванні вона здатна запускати процеси спалювання жиру і прискорювати метаболізм, передають Патріоти України. Але все залежить від того, що саме ви в неї додаєте. Досл...

А ви це знали? Що буде, якщо зберігати лимони в морозилці

вівторок, 12 серпень 2025, 12:40

Ось що станеться, якщо зберігати лимони в морозилці, передають Патріоти України.