Господиням на замітку! Що додати в кляр для відбивних, щоб м'ясо було соковитим і дуже смачним

Відбивні – страва, яку можна готувати з будь-якого м'яса, а ось кляр для них кулінари радять готувати з яєць, майонезу, борошна, так страва буде дуже соковитою та м'якою. А для того, щоб м'ясо було ще більш соковитим, до кляру потрібно додати терту цибулю, передають Патріоти України.

Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже вдалого кляру з майонезу, яєць і борошна для соковитого м'яса.

Інгредієнти:

  • М'ясо – 400 г
  • Сіль, перець

Для кляру:

  • Цибуля – 2 шт.
  • Яйця – 2 шт.
  • Майонез або сметана (20%) – 2 ст.л.
  • Борошно – 3 ст.л (з гіркою)

Спосіб приготування:

1. М'ясо відбийте, посоліть, поперчіть.

2. Кляр: збийте яйця з майонезом, додайте терту цибулю, борошно, перемішайте.

3 Обмокніть кожен шматок м'яса в кляр і посмажте.

Це варто знати! ТОП-6 причин, які змусять відмовитись від газованої води

п’ятниця, 23 травень 2025, 18:56

Газовані напої є основним джерелом доданого цукру в раціоні, що може призвести до різних проблем зі здоров'ям, від зайвого жиру до підвищеного ризику діабету. Якщо ви хочете схуднути та покращити своє здоров'я, найкраще відмовитися від газованих напоїв...

Лайфхаки, як зі звичайної страви зробити кулінарний “шедевр”

п’ятниця, 23 травень 2025, 18:13

М’ясо – універсальний продукт, який чудово вписується у сніданок, обід чи вечерю. Поспіхом запечений стейк або засмажені котлети теж з’їдаються, але якщо застосувати пару хитрощів, то вони стануть у рази смачнішими, передають Патріоти України.