Господиням на замітку! Що додати в кляр для відбивних, щоб м'ясо було соковитим і дуже смачним

Відбивні – страва, яку можна готувати з будь-якого м'яса, а ось кляр для них кулінари радять готувати з яєць, майонезу, борошна, так страва буде дуже соковитою та м'якою. А для того, щоб м'ясо було ще більш соковитим, до кляру потрібно додати терту цибулю, передають Патріоти України.

Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже вдалого кляру з майонезу, яєць і борошна для соковитого м'яса.

Інгредієнти:

  • М'ясо – 400 г
  • Сіль, перець

Для кляру:

  • Цибуля – 2 шт.
  • Яйця – 2 шт.
  • Майонез або сметана (20%) – 2 ст.л.
  • Борошно – 3 ст.л (з гіркою)

Спосіб приготування:

1. М'ясо відбийте, посоліть, поперчіть.

2. Кляр: збийте яйця з майонезом, додайте терту цибулю, борошно, перемішайте.

3 Обмокніть кожен шматок м'яса в кляр і посмажте.

Що ресторанні кухарі додають у деруни, щоб страва вийшла ще смачнішою

субота, 21 червень 2025, 11:12

Традиційно деруни готуються з невеликого набору продуктів: як правило, господині обходяться картоплею, цибулею, сіллю, іноді додають яйця і спеції, передають Патріоти України. Однак при такому підході страва завжди матиме звичний смак. Якщо ж ви любите...

"Є старе прислів'я": Дослідник довголіття пояснив, що має бути у вашій тарілці зранку

субота, 21 червень 2025, 10:22

У так званих «блакитних зонах» — регіонах, де зафіксовано найвищу тривалість життя, — сніданок відіграє ключову роль, зазначає дослідник довголіття Ден Бюттнер. Вивчаючи спосіб життя жителів Окінави в Японії та Сардинії в Італії, він дійшов висновку: п...