Господиням на замітку! Що додати в кляр для відбивних, щоб м'ясо було соковитим і дуже смачним

Відбивні – страва, яку можна готувати з будь-якого м'яса, а ось кляр для них кулінари радять готувати з яєць, майонезу, борошна, так страва буде дуже соковитою та м'якою. А для того, щоб м'ясо було ще більш соковитим, до кляру потрібно додати терту цибулю, передають Патріоти України.

Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже вдалого кляру з майонезу, яєць і борошна для соковитого м'яса.

Інгредієнти:

  • М'ясо – 400 г
  • Сіль, перець

Для кляру:

  • Цибуля – 2 шт.
  • Яйця – 2 шт.
  • Майонез або сметана (20%) – 2 ст.л.
  • Борошно – 3 ст.л (з гіркою)

Спосіб приготування:

1. М'ясо відбийте, посоліть, поперчіть.

2. Кляр: збийте яйця з майонезом, додайте терту цибулю, борошно, перемішайте.

3 Обмокніть кожен шматок м'яса в кляр і посмажте.

Смакота! Свиняча грудинка у соєвому соусі для святкового столу або просто на бутерброди

п’ятниця, 1 серпень 2025, 22:07

Мабуть, це один із найпростіших способів приготування свинячої грудинки для м’ясної нарізки. Попередньо маринувати свинину не треба. Потрібні свиняча грудинка, соєвий соус і за бажанням її можна доповнити часником і солодкою паприкою. Соєвий соус дає п...

Здорове серце без таблеток! Названо продукти, які знижують тиск і холестерин

п’ятниця, 1 серпень 2025, 12:35

Щороку серцево-судинні захворювання забирають життя тисяч українців. І хоча генетика відіграє свою роль, спосіб життя та раціон - фактори, які ми можемо контролювати. Правильне харчування здатне знизити ризик хвороб серця без медикаментів. Особливо важ...