Відбивні – страва, яку можна готувати з будь-якого м'яса, а ось кляр для них кулінари радять готувати з яєць, майонезу, борошна, так страва буде дуже соковитою та м'якою. А для того, щоб м'ясо було ще більш соковитим, до кляру потрібно додати терту цибулю, передають Патріоти України.
Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже вдалого кляру з майонезу, яєць і борошна для соковитого м'яса.
Інгредієнти:
Для кляру:
Спосіб приготування:
1. М'ясо відбийте, посоліть, поперчіть.
2. Кляр: збийте яйця з майонезом, додайте терту цибулю, борошно, перемішайте.
3 Обмокніть кожен шматок м'яса в кляр і посмажте.
Чимало людей не відмовляться посмакувати ввечері морозивом, особливо коли надворі спека. Однак такі солодощі можуть призвести до підвищення рівня глюкози в крові, що впливає на сон та загальне самопочуття.Про це повідомляє портал Interia Kobieta. Дієто...
Ягоди, на відміну від овочів та помідорів зокрема, не стають кориснішими від тривалості термічної обробки. Це означає, що чим довше варити полуничне варення, тим менш корисним воно буде для здоров’я. Шкоди, звичайно, теж ніякої, але вітаміни взимку орг...