Відбивні – страва, яку можна готувати з будь-якого м'яса, а ось кляр для них кулінари радять готувати з яєць, майонезу, борошна, так страва буде дуже соковитою та м'якою. А для того, щоб м'ясо було ще більш соковитим, до кляру потрібно додати терту цибулю, передають Патріоти України.
Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже вдалого кляру з майонезу, яєць і борошна для соковитого м'яса.
Інгредієнти:
Для кляру:
Спосіб приготування:
1. М'ясо відбийте, посоліть, поперчіть.
2. Кляр: збийте яйця з майонезом, додайте терту цибулю, борошно, перемішайте.
3 Обмокніть кожен шматок м'яса в кляр і посмажте.
Мабуть, це один із найпростіших способів приготування свинячої грудинки для м’ясної нарізки. Попередньо маринувати свинину не треба. Потрібні свиняча грудинка, соєвий соус і за бажанням її можна доповнити часником і солодкою паприкою. Соєвий соус дає п...
Щороку серцево-судинні захворювання забирають життя тисяч українців. І хоча генетика відіграє свою роль, спосіб життя та раціон - фактори, які ми можемо контролювати. Правильне харчування здатне знизити ризик хвороб серця без медикаментів. Особливо важ...