Господиням на замітку! Що додати в олію при жарінні пиріжків для особливого аромату

Дуже часто смажені пиріжки, приготовлені вдома, відрізняються від тих, що можна придбати у торговців на вулиці. Коли смак і колір повністю збігаються з оригіналом, залишається лише відтворити аромат. Розкажемо, що для аромату додавали до олії ще наші бабусі, передають Патріоти України.

У чому секрет

Коли тісто замішане, а начинка гармонійно підібрана, залишається правильно обсмажити пиріжки.

Заощаджувати в цьому випадку не можна, адже гірке або інше неякісне масло може все зіпсувати і виправити нічого не вдасться.

У тому й секрет, що кінцевий результат залежить від олії, в якій смажаться пиріжки.

І для цього недостатньо просто взяти якісну олію, а потрібно дещо в неї додати.

Для цього ще наші бабусі під час смаження підкладали вершкове масло на сковороду.

Попередньо його топили на водяній бані і змішували в рідкому вигляді з олією.

Що стосується пропорцій, то змішують вершкове та рослинне масло у співвідношенні 1 до 3.

Пиріжки виходять такими ж хрусткими та соковитими, але при цьому неймовірно ароматними.

Це здивує! Що відбуватиметься з тілом, якщо їсти вівсянку щодня

середа, 5 лютий 2025, 18:44

Вівсянка — популярний сніданок. Її обирають за приємний смак та швидкість приготування. Читайте в матеріалі ТСН.ua, що буде, якщо їсти вівсянку щодня, передають Патріоти України. Чи впливає щоденне вживання вівсянки на здоров'я, самопочуття та талію в ...

Розставлено крапки над "і": Чи потрібно мити сире м'ясо перед приготуванням і заморожуванням

середа, 5 лютий 2025, 18:30

Перед вживанням фрукти й овочі ретельно миють. А от навколо необхідності миття сирого м'яса існує чимало суперечок. Читайте більше про це в матеріалі ТСН.ua, передають Патріоти України. Нутриціологиня Ольга Дорош наголошує, що існує таке поняття, як "п...