Господиням на замітку! Що додати в олію при жарінні пиріжків для особливого аромату

Дуже часто смажені пиріжки, приготовлені вдома, відрізняються від тих, що можна придбати у торговців на вулиці. Коли смак і колір повністю збігаються з оригіналом, залишається лише відтворити аромат. Розкажемо, що для аромату додавали до олії ще наші бабусі, передають Патріоти України.

У чому секрет

Коли тісто замішане, а начинка гармонійно підібрана, залишається правильно обсмажити пиріжки.

Заощаджувати в цьому випадку не можна, адже гірке або інше неякісне масло може все зіпсувати і виправити нічого не вдасться.

У тому й секрет, що кінцевий результат залежить від олії, в якій смажаться пиріжки.

І для цього недостатньо просто взяти якісну олію, а потрібно дещо в неї додати.

Для цього ще наші бабусі під час смаження підкладали вершкове масло на сковороду.

Попередньо його топили на водяній бані і змішували в рідкому вигляді з олією.

Що стосується пропорцій, то змішують вершкове та рослинне масло у співвідношенні 1 до 3.

Пиріжки виходять такими ж хрусткими та соковитими, але при цьому неймовірно ароматними.

Продукти, які не можна зберігати в холодильнику - втратять смак і стануть непридатними

неділя, 13 липень 2025, 8:30

Здавалося б, зберігання продуктів у холодильнику - найкращий спосіб продовжити їхню свіжість. Холод уповільнює процес псування, але далеко не всі продукти потребують таких низьких температур, передають Патріоти України. Помилки у зберіганні часто призв...

Пропускаєте сніданок? Ось що з вами станеться - шокуючі результати досліджень

неділя, 13 липень 2025, 8:15

Вчені з різних країн провели дослідження, які підтвердили, що регулярний пропуск сніданку може негативно впливати на психічне здоров’я людини. За результатами наукової роботи, відсутність ранкового прийому їжі підвищує ризик розвитку депресії, дратівли...