
Дуже часто смажені пиріжки, приготовлені вдома, відрізняються від тих, що можна придбати у торговців на вулиці. Коли смак і колір повністю збігаються з оригіналом, залишається лише відтворити аромат. Розкажемо, що для аромату додавали до олії ще наші бабусі, передають Патріоти України.
Коли тісто замішане, а начинка гармонійно підібрана, залишається правильно обсмажити пиріжки.
Заощаджувати в цьому випадку не можна, адже гірке або інше неякісне масло може все зіпсувати і виправити нічого не вдасться.
У тому й секрет, що кінцевий результат залежить від олії, в якій смажаться пиріжки.
І для цього недостатньо просто взяти якісну олію, а потрібно дещо в неї додати.
Для цього ще наші бабусі під час смаження підкладали вершкове масло на сковороду.
Попередньо його топили на водяній бані і змішували в рідкому вигляді з олією.
Що стосується пропорцій, то змішують вершкове та рослинне масло у співвідношенні 1 до 3.
Пиріжки виходять такими ж хрусткими та соковитими, але при цьому неймовірно ароматними.
Багато хто вважає, що вживання води під час їди - це правильне розв'язання проблем з травленням. Згідно з цим популярним міфом, рідина розбавляє шлункову кислоту, уповільнюючи активність ферментів і призводячи до здуття живота. Це переконання настільки...
Нове дослідження китайських вчених показало, що дієта з періодичним обмеженням калорій може викликати значні зміни як у діяльності мозку, так і в складі кишкового мікробіому, передають Патріоти України. Це відкриття може стати ключем до ефективнішої бо...