Дуже часто смажені пиріжки, приготовлені вдома, відрізняються від тих, що можна придбати у торговців на вулиці. Коли смак і колір повністю збігаються з оригіналом, залишається лише відтворити аромат. Розкажемо, що для аромату додавали до олії ще наші бабусі, передають Патріоти України.
Коли тісто замішане, а начинка гармонійно підібрана, залишається правильно обсмажити пиріжки.
Заощаджувати в цьому випадку не можна, адже гірке або інше неякісне масло може все зіпсувати і виправити нічого не вдасться.
У тому й секрет, що кінцевий результат залежить від олії, в якій смажаться пиріжки.
І для цього недостатньо просто взяти якісну олію, а потрібно дещо в неї додати.
Для цього ще наші бабусі під час смаження підкладали вершкове масло на сковороду.
Попередньо його топили на водяній бані і змішували в рідкому вигляді з олією.
Що стосується пропорцій, то змішують вершкове та рослинне масло у співвідношенні 1 до 3.
Пиріжки виходять такими ж хрусткими та соковитими, але при цьому неймовірно ароматними.
Важко знайти людину, яка встоїть перед апетитним ароматом смаженої картоплі. Ця страва не найскладніша в приготуванні, але її дуже легко зіпсувати або зробити не смачною, якщо не врахувати декілька нюансів готування, передають Патріоти України. Про які...
Обожнюєте тоненьке тісто у піці, що подають у кафе? Тоді цей рецепт вам точно сподобається. Не тільки піцу, а й пиріжки чи рулети можна готувати – універсальне та просте в приготуванні, передають Патріоти України. Для тіста треба взяти:. 600 г просіяно...