Господиням на замітку! Що додати в терту картоплю для дерунів, щоб отримати смачнішу страву

Деруни – це страва, за приготування якої господині беруться досить часто. Багато професійних кулінарів не бояться експериментувати з цією стравою і часом знаходять настільки вдалі інгредієнти, що використовують їх і надалі. Існує один несподіваний компонент, який у більшості кулінарів-аматорів не асоціюється з картопляними оладками. Однак цей продукт не тільки покращує зовнішній вигляд дерунів, але й робить страву набагато смачнішою, передають Патріоти України.

Що додати до картоплі

Як тільки ви перетворили сиру картоплину в кашоподібну масу, додайте до неї 2-3 чайні ложки молока.

Важливо, щоб напій не був холодним. Інгредієнт має бути теплим чи навіть дуже гарячим.

Молоко принесе чимало користі. По-перше, воно не дасть тертому овочу потемніти.

Іншими словами, не виникне такої поширеної неприємної ситуації, коли картопля перетворюється на неапетитну синю масу.

По-друге, напій зробить готову страву набагато смачнішою. Деруни набудуть цікавого молочно-вершкового присмаку, який підкреслить основні аромати. Таким чином, додатковий компонент зробить їх золотистими, апетитними на вигляд і неймовірно смачними.

Це така смакота! Секрет хрумкої квашеної капусти

середа, 26 листопад 2025, 10:47

Домашня квашена капуста - справжній суперфуд, багатий на вітамін С і корисні ферменти. Квашену капусту ще називають еліксиром молодості для жінок. Вона легко готується, зберігає свіжість і смак, а головне - не має нічого спільного з маринованою капусто...

А ви це знали? Еспресо чи просто чорна кава - який напій справді потужніший і корисніший

середа, 26 листопад 2025, 9:43

Чорна кава та еспресо - популярні способи приготувати напій із кавових зерен, проте за рівнем кофеїну та антиоксидантів вони помітно відрізняються, передають Патріоти України. Якщо порівнювати однакові за об'ємом порції, еспресо зазвичай виявляється бі...