Господиням на замітку! Що додати в терту картоплю для дерунів, щоб отримати смачнішу страву

Деруни – це страва, за приготування якої господині беруться досить часто. Багато професійних кулінарів не бояться експериментувати з цією стравою і часом знаходять настільки вдалі інгредієнти, що використовують їх і надалі. Існує один несподіваний компонент, який у більшості кулінарів-аматорів не асоціюється з картопляними оладками. Однак цей продукт не тільки покращує зовнішній вигляд дерунів, але й робить страву набагато смачнішою, передають Патріоти України.

Що додати до картоплі

Як тільки ви перетворили сиру картоплину в кашоподібну масу, додайте до неї 2-3 чайні ложки молока.

Важливо, щоб напій не був холодним. Інгредієнт має бути теплим чи навіть дуже гарячим.

Молоко принесе чимало користі. По-перше, воно не дасть тертому овочу потемніти.

Іншими словами, не виникне такої поширеної неприємної ситуації, коли картопля перетворюється на неапетитну синю масу.

По-друге, напій зробить готову страву набагато смачнішою. Деруни набудуть цікавого молочно-вершкового присмаку, який підкреслить основні аромати. Таким чином, додатковий компонент зробить їх золотистими, апетитними на вигляд і неймовірно смачними.

Це така смакота! Гороховий суп, від якого неможливо відірватися

середа, 17 грудень 2025, 9:15

Не знаєте, що приготувати на обід? Гороховий суп - безпрограшний варіант, особливо якщо додати до нього копчені ребра. Саме вони надають страві глибокого, насиченого смаку та виразного аромату, передають Патріоти України з посиланням на. Рецептом поділ...

А ви це знали? Чому потрібно обов'язково додати оселедець у свій раціон

середа, 17 грудень 2025, 8:50

Оселедець - дуже цінний і смачний продукт, який може бути основою для багатьох салатів, а також закусок, популярною серед яких є форшмак. Ще оселедець можна дуже смачно замаринувати з цибулею, зеленню, та просто гірчицею і соком лимона, передають Патрі...