Приготування тушкованої капусти є процесом нескладним, проте деякі тонкощі дозволять зробити страву смачнішою та ароматною. Для того, щоб досягти потрібного результату, варто вводити до складу певні компоненти, передають Патріоти України.
Томатна паста
Цей продукт часто зустрічається у рецептах, тому його ігнорувати не варто. Томатна паста ідеально підходить для страв з капусти, дозволяючи досягти більш цікавого та насиченого смаку. До того ж, потрібно додати всього кілька ложок.
Сметана
Цей продукт харчування дозволяє досягти надзвичайної м’якості та ніжності смаку, тому його також рекомендується вводити до складу страви. Сметана додається приблизно за п’ять хвилин до закінчення приготування капусти.
Панірувальні сухарі
Не всі господині здогадуються про те, що при тушкуванні капусти можна додати панірувальні сухарі. Як виявилося, вони допомагають досягти більш щільної та однорідної текстури страви. Вводять їх за 5-7 хвилин до фіналу приготування.
Болгарський перець
Якщо ви хочете, щоб страва вийшла більш ароматною та корисною, то варто звернути увагу на болгарський перець. Його обсмажують з овочами до того, як додати капусту.
Квасоля чи сочевиця
Ці види бобових ідеально поєднуються з тушкованою капустою. Страва вийде ситнішою і смачнішою. Квасолю та сочевицю потрібно окремо зварити до повної готовності та ввести до складу основної страви за 10 хвилин до кінця готування.
Зазвичай господині навіть не замислюються над тим, на чому краще приготувати смажену рибу. Для приготування смажених рибних страв зазвичай використовується соняшникова олія. Але не завадить одна добавка, за рахунок якої обсмажена риба набуде набагато ц...
Сиру за раз багато не з’їси, однак господині полюбляють купувати його декілька видів, щоб можна було створити сирну тарілку, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Більшість експертів говорять, що зберігати сир у морозилці не можна, бо він зіп...