Молоко – дуже корисний напій. Однак при довгому термічному впливі продукт втрачає свої властивості. Тому сотейник, заповнений молочною рідиною, не варто тримати на плиті більше двох хвилин, передають Патріоти України.
Проте молоко доходить до кипіння досить довго. У подібній ситуації молодим господаркам знадобиться спосіб, який прискорить процес. Представниці старшого покоління знають, який додати інгредієнт, щоб і заощадити час, і зберегти користь молока.
Додайте в молоко трохи цукрового піску. Невеликий обсяг солодкого продукту не сильно змінить смаку напою, проте дозволить йому значно швидше дійти до кипіння.Знімати сотейник з плити можна буде через кілька хвилин після того, як ви включили конфорку.
За рахунок незначної тривалості термічної обробки в молоці збережуться всі корисні речовини та мікроелементи. При цьому напій все одно буде гарячим. Якщо господиня боїться, що молоко, що швидко закипіло, втече, верхню внутрішню частину посуду можна покрити маслом.
Кава - один із найпопулярніших напоїв у світі, але навколо неї існує безліч міфів. Декілька поширених тверджень давно спростовані науковцями, передають Патріоти України. Міф 1: Кава зневоднює Правда: кава містить воду, і помірне споживання не призводи...
Дверцята холодильника — найзручніше місце для швидкого доступу до продуктів, але не всі продукти там зберігаються безпечно. Через постійні перепади температури вони можуть швидко псуватися або втрачати користь, передають Патріоти України. Продукти, як...