
Усі господині знають, що для приготування млинців має бути виділено спеціальну сковорідку, на якій не можна смажити інші продукти. Але іноді домочадці, які не в курсі подібних правил, допускають помилку та можуть розігріти на сковорідці вчорашні відбивні або посмажити котлети,, передають Патріоти України.
Через це замість апетитних млинців вийде приготувати лише малопривабливі грудочки.
На жаль, ця закономірність діє і для нового посуду – млинцеве тісто намертво чіплятиметься до сковорідки, яку щойно принесли з магазину.
Щоб не зіпсувати ні страву, ні настрій у процесі приготування, сковороду слід підготувати.
Для цього на розпечену поверхню насипте шар із звичайної кухонної солі. Добре її прожарите і після цього, висипавши вміст в смітник, протріть її серветкою.
Перший млинець слід смажити з додаванням олії, тоді як для наступних жир можна не додавати.
Така реанімація поверне до життя зіпсовану іншими продуктами сковороду або підготує для смаження млинців свіжокуплений посуд.
Груші - смачний та корисний фрукт, але не всім вони підходять. Лікарі та дієтологи наголошують: у деяких людей груші можуть викликати проблеми зі шлунком, кишечником або цукром у крові, передають Патріоти України. Кому не варто їсти груші:. Порада експ...
Багато хто знає про користь оливкової олії для здоров'я, але про користь оливкового листя чули далеко не всі, передають Патріоти України. Вчені встановили, що чай з листя оливкового дерева може допомогти знизити ризик ожиріння, діабету, підвищеного кро...