Господиням на замітку! Що робити, якщо начинка витікає з пирогі


Серед популярних начинок для пирогів – варення та кисломолочний сир, передають Патріоти України.

Ці інгредієнти ідеально поєднуються з тістом: страва вдається дуже смачна.

Однак такі добавки мають серйозний недолік: вони часто витікають із пирогів.

Подробиці

З цієї причини багато домогосподарок відмовляються готувати улюблені страви, вибираючи більш густі компоненти.

Однак досвідчені кухарі запевняють: якщо вам подобаються пироги з варенням, то ви повинні продовжувати їх готувати.

Тільки вам потрібно використовувати додатковий інгредієнт, і проблема буде вирішена.

Що додати до начинки

Ви можете використовувати крохмаль як загусник. Начинка не буде витікати з пирогів і з іншими додатковими компонентами: манка, вівсяна каша.

Однак вам потрібно бути обережним: не варто додавати багато згущувача.

На пів кіло начинки достатньо додати одну столову ложку одного з перерахованих вище складових.

Загусник просто додається до кисломолочного сиру. Ви можете змішати крохмаль з ягодами лише після того, як останні повністю розморожені і позбутися від зайвої рідини.

Якщо вам потрібно загустити варення, то його потрібно довести до кипіння і утримувати у цьому стані разом крохмалем (чи манкою) близько хвилини. Як результат, варення через деякий час остигне та загусне.

Забудьте про це! ТОП-5 міфів про каву, у які не варто вірити

четвер, 18 вересень 2025, 10:12

Кава - один із найпопулярніших напоїв у світі, але навколо неї існує безліч міфів. Декілька поширених тверджень давно спростовані науковцями, передають Патріоти України. Міф 1: Кава зневоднює Правда: кава містить воду, і помірне споживання не призводи...

Помилка, яка псує їжу: Що не можна зберігати на дверцятах холодильника

четвер, 18 вересень 2025, 9:15

Дверцята холодильника — найзручніше місце для швидкого доступу до продуктів, але не всі продукти там зберігаються безпечно. Через постійні перепади температури вони можуть швидко псуватися або втрачати користь, передають Патріоти України. Продукти, як...