Господиням на замітку! Що робити, якщо начинка витікає з пирогі


Серед популярних начинок для пирогів – варення та кисломолочний сир, передають Патріоти України.

Ці інгредієнти ідеально поєднуються з тістом: страва вдається дуже смачна.

Однак такі добавки мають серйозний недолік: вони часто витікають із пирогів.

Подробиці

З цієї причини багато домогосподарок відмовляються готувати улюблені страви, вибираючи більш густі компоненти.

Однак досвідчені кухарі запевняють: якщо вам подобаються пироги з варенням, то ви повинні продовжувати їх готувати.

Тільки вам потрібно використовувати додатковий інгредієнт, і проблема буде вирішена.

Що додати до начинки

Ви можете використовувати крохмаль як загусник. Начинка не буде витікати з пирогів і з іншими додатковими компонентами: манка, вівсяна каша.

Однак вам потрібно бути обережним: не варто додавати багато згущувача.

На пів кіло начинки достатньо додати одну столову ложку одного з перерахованих вище складових.

Загусник просто додається до кисломолочного сиру. Ви можете змішати крохмаль з ягодами лише після того, як останні повністю розморожені і позбутися від зайвої рідини.

Якщо вам потрібно загустити варення, то його потрібно довести до кипіння і утримувати у цьому стані разом крохмалем (чи манкою) близько хвилини. Як результат, варення через деякий час остигне та загусне.

Це може здивувати! Які продукти в жодному разі не можна їсти зі смаженою картоплею

понеділок, 3 лютий 2025, 19:54

Напевно, немає такої людини, яка б не любила смажену картопельку. Однак її не можна їсти з цими чотирма продуктами, щоб не нашкодити своєму здоров’ю, передають Патріоти України. Лікарі не рекомендують їсти смажену картоплю з деякими продуктами, бо таке...

А ви це знали? Чому не можна додавати багато цукру до млинців

понеділок, 3 лютий 2025, 19:12

Млинці – улюблена ще з дитинства страва багатьох. Є повір’я, що млинці треба їсти лише руками, передають Патріоти України. Якщо, наприклад, розрізати їх ножем – можна накликати лихо, оскільки млинець уособлював сонце. Ще до святкування Масляної, млинц...