
Зекономити на придбанні паперу для випікання можна, але краще цього не робити. Для цього є причина. Цим можна зробити проблему, якої можна уникнути. Мова йде про прилипання тіста до пергаменту. Якщо таке вже сталося, тоді потрібно знати шляхи виправлення ситуації, передають Патріоти України.
Зверніть увагу на тип паперу, який ви використовуєте. Буває калька, пергамент та пергамент з силіконовим покриттям. Не все підходить для випікання. Кальку можна використовувати виключно для зберігання готових виробів.
Випікати потрібно тільки з пергаментним папером. Саме він витримує температурні коливання. До речі, якщо придбаний вами пергамент має шорохувату поверхню, він також не підходить для випікання, а тільки для зберігання продуктів.
Для тіста та духовки потрібно використовувати лише той пергамент, який має гладку поверхню та щільну текстуру. Такий матеріал не пропустить жир та витримає нагрівання. Перед випіканням змастіть трохи олією чи маслом, присипте борошном або манкою.
Якщо ви плануєте випікати при високій температурі, тоді зверніть увагу на пергамент з силіконовим покриттям. Його можна використовувати при показнику температури до 300 градусів.
Якщо ж все так сталося, щоб папір пристав до виробу, тоді потрібно його покласти разом з папером на вологий рушник. Листкове тісто може відійти самостійно в духовці, коли вона охолоне хвилин за 10-20.
Суперфіналістка кулінарного шоу "МайстерШеф" Ольга Рябенко, яка поділилася рецептом оссобуко, розповіла, як приготувати качині ніжки зі сливами у пиві, передають Патріоти України. «КАЧИНІ НІЖКИ ЗІ СЛИВАМИ В ПИВІ! Справжня святкова магія на вашому різдв...
Соковита, солодка та повна вітамінів - хурма стає все більш популярним фруктом у наших раціонах. Хоча виглядає екзотично, її сезон припадає саме на час, коли в магазинах закінчуються літні фрукти, передають Патріоти України. Грудень — пік сезону хурми....