Іноді достатньо однієї помилки і смак котлет може бути повністю зіпсований. Найпоширенішою помилкою є використання великої кількості солі, передають Патріоти України.
Виникає неприємна ситуація: господиня взяла чимало фаршу та витратила багато часу на «обробку» м’ясної основи та смаження котлет, але вживати страву не можна.
Однак засмучуватися не варто. Адже вихід із ситуації є навіть після того, як підсмажені котлети знято зі сковорідки.
Відомо, що в ролі поглинача солі може виступити картопля.
Саме цей овоч використовують для виправлення смаку пересоленого супу.
Однак котлети явно не належать до рідких страв. Тому в сковорідку доведеться додати не тільки крупно нарізану картоплю, а й воду.
Після цього потрібно їх протушкувати. Це слід продовжувати доти, доки додатковий інгредієнт не буде повністю готовим.
В результаті вийде не зовсім та страва, яку ви планували приготувати. Однак від цього котлети не стануть менш смачними. Натомість вони будуть не такими солоними.
Кава - це традиційний ранковий ритуал мільйонів людей. Ми віримо, що вона заряджає енергією, стимулює мозок і допомагає прокинутися. Але чому тоді після чашки ароматного напою багато хто відчуває… ще більшу втому та сонливість, передають Патріоти Украї...
Мабуть, це один із найпростіших способів приготування свинячої грудинки для м’ясної нарізки. Попередньо маринувати свинину не треба. Потрібні свиняча грудинка, соєвий соус і за бажанням її можна доповнити часником і солодкою паприкою. Соєвий соус дає п...