
Іноді достатньо однієї помилки і смак котлет може бути повністю зіпсований. Найпоширенішою помилкою є використання великої кількості солі, передають Патріоти України.
Виникає неприємна ситуація: господиня взяла чимало фаршу та витратила багато часу на «обробку» м’ясної основи та смаження котлет, але вживати страву не можна.
Однак засмучуватися не варто. Адже вихід із ситуації є навіть після того, як підсмажені котлети знято зі сковорідки.
Відомо, що в ролі поглинача солі може виступити картопля.
Саме цей овоч використовують для виправлення смаку пересоленого супу.
Однак котлети явно не належать до рідких страв. Тому в сковорідку доведеться додати не тільки крупно нарізану картоплю, а й воду.
Після цього потрібно їх протушкувати. Це слід продовжувати доти, доки додатковий інгредієнт не буде повністю готовим.
В результаті вийде не зовсім та страва, яку ви планували приготувати. Однак від цього котлети не стануть менш смачними. Натомість вони будуть не такими солоними.
Горіх пекан визнано ключовим для підтримки здоров'я серця, передають Патріоти України з посиланням на Nutrients. Мета-аналіз 52 досліджень, проведений науковцями Іллінойського технологічного інституту та опублікований у журналі Nutrients, підтвердив, ...
Гранат - це солодко-кислий фрукт із товстою червоною шкіркою. Усередині містяться сотні соковитих насінин, які можна їсти окремо або додавати до страв, передають Патріоти України. Гранат цінують ще з давніх часів за його корисні властивості. Сучасні до...