
Буває, що суп смачний, але занадто жирний. Не хвилюйтеся, бо вирішити цю ситуацію можна. Просто треба знати деякі кулінарні хитрощі з порятунку улюблених страв, передають Патріоти України.
Для початку потрібно охолодити суп. Жир збереться на поверхні. Його буде легко зняти ложкою.
Є ще один спосіб, для якого потрібні шматочки льоду. Покладіть їх в серветку, а потім проведіть нею по поверхні супу. В результаті серветка з льодом збере зайвий жир.
Якщо суп ви готуєте на один раз, а не на кілька днів, тоді на допомогу прийде й скибка підсушеного хліба. Покладіть її в суп на кілька хвилин. Хліб вбере зайвий жир.
Якщо потрібно ще радикальніше діяти, тоді дістаньте гущу, а бульйон процідіть через марлю. Все буде вирішено за кілька хвилин. Смачного!
Все більше людей починають день з кави, відкладаючи сніданок. Дослідження з Mass General Brigham (Бостон) показало, що пізні сніданки підвищують ризик смерті та серцевих проблем, передають Патріоти України. Причина – порушення режиму харчування та пізн...
Алюмінієва фольга - незамінний помічник на кухні, вона допомагає і готувати страви, і краще їх зберігати. Але чи можна використовувати цей матеріал у популярних нині аерогрилях, передають Патріоти України. Ключові поради з цього приводу дало видання Sl...