Господиням на замітку! Що робити, якщо суп вийшов занадто жирний

Буває, що суп смачний, але занадто жирний. Не хвилюйтеся, бо вирішити цю ситуацію можна. Просто треба знати деякі кулінарні хитрощі з порятунку улюблених страв, передають Патріоти України.

Подробиці

Для початку потрібно охолодити суп. Жир збереться на поверхні. Його буде легко зняти ложкою.

Є ще один спосіб, для якого потрібні шматочки льоду. Покладіть їх в серветку, а потім проведіть нею по поверхні супу. В результаті серветка з льодом збере зайвий жир.

Якщо суп ви готуєте на один раз, а не на кілька днів, тоді на допомогу прийде й скибка підсушеного хліба. Покладіть її в суп на кілька хвилин. Хліб вбере зайвий жир.

Якщо потрібно ще радикальніше діяти, тоді дістаньте гущу, а бульйон процідіть через марлю. Все буде вирішено за кілька хвилин. Смачного!

Джерело: ПростоВей

Є секрет! Яку спецію обов’язково потрібно додати до квашеної капусти

вівторок, 21 січень 2025, 6:12

Серед різноманіття спецій є одна, універсальна. Це кмин.Ця спеція ідеально підходить до квашеної або тушкованої капусти, та хліба який ви печете власноруч, передають Патріоти України. Ще можна додавати мелений кимн до картопляного пюре, при приготуванн...

Є секрет! Як відварити буряк у чотири рази швидше і без неприємного запаху

вівторок, 21 січень 2025, 5:40

Ритм сучасного життя диктує нам такі умови, що все потрібно робити швидко, адже скрізь потрібно встигнути, а справ надто багато. І в кулінарії значно пришвидшено більшість процесів готування, передають Патріоти України. Є одна кулінарна хитрість, що до...