Господиням на замітку! Що робити, якщо суп вийшов занадто жирний

Буває, що суп смачний, але занадто жирний. Не хвилюйтеся, бо вирішити цю ситуацію можна. Просто треба знати деякі кулінарні хитрощі з порятунку улюблених страв, передають Патріоти України.

Подробиці

Для початку потрібно охолодити суп. Жир збереться на поверхні. Його буде легко зняти ложкою.

Є ще один спосіб, для якого потрібні шматочки льоду. Покладіть їх в серветку, а потім проведіть нею по поверхні супу. В результаті серветка з льодом збере зайвий жир.

Якщо суп ви готуєте на один раз, а не на кілька днів, тоді на допомогу прийде й скибка підсушеного хліба. Покладіть її в суп на кілька хвилин. Хліб вбере зайвий жир.

Якщо потрібно ще радикальніше діяти, тоді дістаньте гущу, а бульйон процідіть через марлю. Все буде вирішено за кілька хвилин. Смачного!

Джерело: ПростоВей

Смакота! Намазка для бутербродів з неочікуваним поєднанням смаків

понеділок, 21 жовтень 2024, 12:13

Паста, паштет, намазка — кожен називає цей варіант закуски на власний розсуд. Пропонуємо вам цікавий рецепт, який зробить бутерброди незрівнянно смачними та оригінальними, передають Патріоти України. Якщо ви раніше ніколи не поєднували кисломолочний си...

Лише спробуйте! Як за допомогою гірчиці та цукру зробити печінку неймовірно смачною

понеділок, 21 жовтень 2024, 11:12

Страви з печінки можуть розчарувати, якщо смак вийшов сухий. Таке їсти ніхто не захоче. Особливо, коли відчувається гіркуватий присмак. Проте з печінки можна зробити справжній шедевр. А як? Читайте про це далі, передають Патріоти України. Печінку потрі...