
Буває, що суп смачний, але занадто жирний. Не хвилюйтеся, бо вирішити цю ситуацію можна. Просто треба знати деякі кулінарні хитрощі з порятунку улюблених страв, передають Патріоти України.
Для початку потрібно охолодити суп. Жир збереться на поверхні. Його буде легко зняти ложкою.
Є ще один спосіб, для якого потрібні шматочки льоду. Покладіть їх в серветку, а потім проведіть нею по поверхні супу. В результаті серветка з льодом збере зайвий жир.
Якщо суп ви готуєте на один раз, а не на кілька днів, тоді на допомогу прийде й скибка підсушеного хліба. Покладіть її в суп на кілька хвилин. Хліб вбере зайвий жир.
Якщо потрібно ще радикальніше діяти, тоді дістаньте гущу, а бульйон процідіть через марлю. Все буде вирішено за кілька хвилин. Смачного!
Чорний чай - один із найпопулярніших напоїв у світі, але навіть він може бути небезпечним для деяких людей. Лікарі наголошують, що існують категорії, яким краще обмежити або зовсім відмовитися від цього напою, передають Патріоти України. 1. Людям з під...
Багато хто з дитинства чув: не можна ковтати яблучні кісточки. Одні вважають це міфом, інші - серйозним попередженням. Тож лікарі пояснили, чи дійсно насіння яблук небезпечне для здоров’я, передають Патріоти України. 1. У кісточках міститься амігдалін ...