Пироги є «фірмовою» стравою багатьох господинь, передають Патріоти України.
Але часто зустрічаються кулінари, яким не вдається спекти рівномірно запечену страву.
Іноді трапляється так, що нижня частина пирога підгорає, а верхня залишається сирою.
Зазвичай це відбувається через поширену помилку: господиня ставить пиріг у духовку не вчасно.
Не можна забувати, що якість приготування залежить від температури в духовці.
Якщо показник підвищуватиметься поступово, то ймовірність нерівномірного розігріву пирога дуже висока.
Крім того, може бути порушено процес приготування страви. Насамперед це стосується борошняних виробів, зроблених із певних різновидів тіста (дріжджове, листкове, пісочне).
Також варто підкреслити, що в рецептах зазвичай пишуть час, необхідний для досягнення повної готовності пирога саме з урахуванням того, що господиня поставить страву в духовку, що вже розігріта.
Коли відправляти пиріг до духової шафи
Ставити борошняний виріб у духовку потрібно в той момент, коли минуло 15-20 хвилин від початку її розігрівання.
Іншими словами, духовку потрібно включити приблизно за третину чи чверть години до випікання.
Пироги є «фірмовою» стравою багатьох господинь, передають Патріоти України. Але часто зустрічаються кулінари, яким не вдається спекти рівномірно запечену страву. Іноді трапляється так, що нижня частина пирога підгорає, а верхня залишається сирою. Зазви...
Часом господиням доводиться стикатися із ситуацією, коли потрібно терміново розморозити м’ясо, передають Патріоти України. Є різні способи розморожування м’яса, вони відрізняються один від одного. Багато хто для розморожування продуктів використовують ...