
Щоб урізноманітнити аромат і надати торту неповторний смак, можна імпровізувати і використовувати для начинки кілька видів ягід. В процесі запікання ягоди не будуть витікати, якщо знати прості хитрощі, які завжди є у досвідчених господинь в своєму арсеналі, передають Патріоти України.
Інгредієнт використовується для згущення ягідної начинки. Крохмаль не дасть ягодам розповзтися і витекти назовні під час приготування пирога. Найкраще для солодких страв підійде кукурудзяний крохмаль в пропорції 0,5 кг ягід і 1,5-2 ст.
Крохмаль змішують з цукром, а ягоди обвалюють в готовій крохмально-цукровій суміші.
Суміш з крохмалем і ягодами можна злегка прокип’ятити, щоб крохмаль повністю розчинився і швидше загусла ягідна маса.
Панірувальні сухарі можна приготувати самостійно або використовувати в готовому вигляді. Як варіант підійде пісочне печиво, яке добре кришиться. Така обсипка не дозволить ягодам розповзтися і зіпсувати випічку.
Пектин здатний зупинити будь-яку «повзучість» ягід. Щоб не зіпсувати пиріг на 1 кг ягід знадобиться 1 ч. л. пектину (сухого).
Печінка відповідає за травлення, накопичення енергії та виведення токсинів. Але запалення та надлишок жиру можуть серйозно її пошкодити. Експерти кажуть, що правильні овочі здатні захистити цей орган, передають Патріоти України. Броколі – головний геро...
Алюмінієва фольга - незамінний помічник на кухні: загортаємо бутерброди, готуємо на грилі, зберігаємо їжу. Проте не всі знають, що її використання може бути небезпечним для здоров’я, передають Патріоти України. Експерти наголошують: замініть фольгу на ...