
Всі ми полюбляємо пишні і соковиті котлети. Однак не завжди вдається досягти того, щоб фарш не розвалювався прямо на сковорідці, передають Патріоти України.
Подробиці
Щоб цього уникнути, варто запам’ятати 5 простих лайфхаків, якими користуються досвідчені кулінари:
- Пам’ятайте, що у фарш однозначно варто додавати курячі яйця. Саме курячі жовтки допомагають котлетам зберегти свою текстуру. На півкіло м’яса достатньо брати лише 1 яйце.
- Якщо ви з якихось причин не хочете використовувати яйця, просто додайте у фарш трохи манної крупи. З розрахунку на півкіло фаршу візьміть половину столової ложки крупи.
- Також відмінно “пов’язують” фарш будь-які додані овочі – картопля, кабачок та інші варіанти.
- Якщо згадати про те, як готують класичні котлети, то на думку відразу ж приходить хліб. Він має бути вчорашнім. Зріжте скоринки і відправляйте настоятись у воду. А ось відмочувати у молоці не варто.
- Найпростішим лайфхаком, що захищає котлети, є звичайні панірувальні сухарі. Вони “запечатують” м’ясо і не дають йому розвалитися під час смаження.
Звісно, що корисно знати які продукти можна поєднувати, а які ні. Справа не лише у смаку, а й у можливих шлункових проблемах. Ви, мабуть, пам’ятаєте поради своїх бабусь не поєднувати кисле з молоком? Варто дізнатися більше про цю тему, передають Патріо...
Котлети – це універсальна м’ясна страва, яка відмінно підійде для обіду або вечері. Основний плюс полягає в тому, що вона чудово поєднується з різними гарнірами та овочевими салатами, передають Патріоти України. Крім того, готуються котлети дуже просто...