Деруни — одна з найулюбленіших картопляних страв. Хрусткі краєчки та апетитні — це ідеальне приготування. Картопля має схильність до потемніння, а разом з тим це дещо псує враження від дерунів. Є спосіб запобігти такій ситуації, передають Патріоти України.
Сіра картопляна маса буде неможлива, якщо вчасно запобігти зміні кольору. Для цього потрібна ріпчаста цибуля. Саме вона допоможе зберегти нормальний вигляд картоплі.
Є рекомендована пропорція. На 5-6 картоплин знадобиться одна невелика цибулина. Саме завдяки цьому компоненту деруни будуть і гарні, і смачні.
Якщо є певні претензії до цибулі, є альтернативний варіант. Її можна замінити на гаряче молоко. Воно також сприяє збереженню апетитного кольору.
Навіть якщо оселедець надто солоний на смак, то це не привід відмовлятися від страви, передають Патріоти України. Господині знають, що є кілька способів, як виправити ситуацію і зробити рибу менш солоною. Приємного і малосоленого смаку можна досягти вс...
Намазки — найкраща кулінарна історія, бо готується швидко, всім подобається та миттєво все з’їдається. Якщо ви любите рибу, тоді цей рецепт вам сподобається. Пропонуємо його зберегти в кулінарну скарбничку, передають Патріоти України. Для приготування ...