Деруни — одна з найулюбленіших картопляних страв. Хрусткі краєчки та апетитні — це ідеальне приготування. Картопля має схильність до потемніння, а разом з тим це дещо псує враження від дерунів. Є спосіб запобігти такій ситуації, передають Патріоти України.
Сіра картопляна маса буде неможлива, якщо вчасно запобігти зміні кольору. Для цього потрібна ріпчаста цибуля. Саме вона допоможе зберегти нормальний вигляд картоплі.
Є рекомендована пропорція. На 5-6 картоплин знадобиться одна невелика цибулина. Саме завдяки цьому компоненту деруни будуть і гарні, і смачні.
Якщо є певні претензії до цибулі, є альтернативний варіант. Її можна замінити на гаряче молоко. Воно також сприяє збереженню апетитного кольору.
Відварені яйця – дуже популярний корисний продукт, який входить до раціону більшості людей. Однак важко насолодитися продуктом, якщо під час чищення доводиться знімати більшу частину білка разом із шкаралупою. Які секрети допоможуть уникнути складнощів...
Бажанням кожного гурмана є поява на поверхні смаженої риби рум’яної скоринки. Хрумка частина не тільки прикрашає блюдо, але й робить його набагато смачнішим. Найпростішим способом досягнення такого результату є обвалення рибних шматочків у борошні. Про...