Деруни — одна з найулюбленіших картопляних страв. Хрусткі краєчки та апетитні — це ідеальне приготування. Картопля має схильність до потемніння, а разом з тим це дещо псує враження від дерунів. Є спосіб запобігти такій ситуації, передають Патріоти України.
Сіра картопляна маса буде неможлива, якщо вчасно запобігти зміні кольору. Для цього потрібна ріпчаста цибуля. Саме вона допоможе зберегти нормальний вигляд картоплі.
Є рекомендована пропорція. На 5-6 картоплин знадобиться одна невелика цибулина. Саме завдяки цьому компоненту деруни будуть і гарні, і смачні.
Якщо є певні претензії до цибулі, є альтернативний варіант. Її можна замінити на гаряче молоко. Воно також сприяє збереженню апетитного кольору.
Сира гречка - корисна і поживна крупа, яку часто використовують для приготування здорових страв. Але не всі знають, що неправильні умови зберігання можуть швидко погіршити якість гречки, зробивши її непридатною до вживання, передають Патріоти України. ...
Гостра їжа не лише додає смаку стравам, а й може впливати на вашу вагу. Дієтологи пояснюють: капсаїцин - активна речовина у перці чилі - запускає процеси, які прискорюють метаболізм та допомагають знижувати апетит, передають Патріоти України. «Капсаїци...