Господиням на замітку! Що треба додати до дерунів, щоб вони не потемніли

Деруни — одна з найулюбленіших картопляних страв. Хрусткі краєчки та апетитні — це ідеальне приготування. Картопля має схильність до потемніння, а разом з тим це дещо псує враження від дерунів. Є спосіб запобігти такій ситуації, передають Патріоти України.

Подробиці

Сіра картопляна маса буде неможлива, якщо вчасно запобігти зміні кольору. Для цього потрібна ріпчаста цибуля. Саме вона допоможе зберегти нормальний вигляд картоплі.

Є рекомендована пропорція. На 5-6 картоплин знадобиться одна невелика цибулина. Саме завдяки цьому компоненту деруни будуть і гарні, і смачні.

Якщо є певні претензії до цибулі, є альтернативний варіант. Її можна замінити на гаряче молоко. Воно також сприяє збереженню апетитного кольору.

Є секрет! Скільки яєць додавати до тіста для тонких млинців

вівторок, 13 травень 2025, 9:12

Така смачна страва, як млинці дуже популярна на нашому столі. І набриднути млинці не можуть, адже до них можна приготувати багато різноманітних начинок, передають Патріоти України. Щоб млинці вдались смачними потрібно вміти правильно замісити тісто. Є ...

Як приготувати високі та пишні сирники: ТОП-5 кулінарних хитрощів

вівторок, 13 травень 2025, 8:10

Сирники — вони бажана солодка страва на столі у будній чи вихідний день. І критеріями їх якості є пишність та висота. Не завжди виходять саме такі, як хотілося б. Є кілька кулінарних хитрощів, які допоможуть раз і назавжди вирішити питання вдалих сирни...