Коли потрібно щось швидко спекти солодке до чаю, на думці завжди шарлотка. Звичайно, адже вона елементарна в приготуванні. Це вам не коржі поштучно випікати та довго крем вимішувати. Шарлотка — ідеальний солодкий смаколик, передають Патріоти України.
Для приготування треба:
Всі вказані інгредієнти потрібно змішати разом. Випікати смаколик потрібно 45 хвилин. Духовка повинна бути розігріта до 180 градусів.
І головне питання про фрукти та ягоди, які йдуть на дно в рідкому тісті. заради ситуації можна наступним чином. Підсипте ложку борона. Тісто стане більш щільним, а ягоди будуть краще триматися на поверхні. Обробіть ягоди та потім завантажте в тісто.
Нехай ваша шарлотка буде найсмачнішою!
Легендарний шеф-кухар П'єр Коффман, володар трьох зірок Мішлен, поділився рецептом ідеального пюре у відео для BBC Maestro. Він закликає не нехтувати базовими принципами, адже саме вони визначають смак страви, передають Патріоти України. П'єр пояснює: ...
Запечена картопля - проста страва, яку більшість готує "на автоматі". Але саме вона може стати кулінарним шедевром, якщо додати лише один секретний інгредієнт. І це - сіль, передають Патріоти України. Відомий кухар Сільвія Фонтейн поділилася лайфхаком,...