
Молоді господині часто нарікають на прилипання млинців до сковороди. Їх стає дуже складно перевернути. А навіть якщо це вдасться зробити вчасно, на млинцях з’являться дірки. І добре, якщо страва хоча б частково збереже круглу форму. Іноді тісто для млинців і зовсім перетворюється на негарну масу, передають Патріоти України.
А ось в досвідчених господинь млинці майже завжди виходять рівними, апетитними та без підгорілостей.Крім того, у наших бабусь ніколи не виникає проблем із перевертанням страви на сковороді. У чому ж секрет.
Посуд треба певним чином підготувати до приготування млинців. Перед тим, як вилити тісто млинця, сковороду потрібно розігріти. У цей час на посуді повинна бути звичайна кухонна сіль.
Іншими словами, пристрій слід прожарити з сипучим солоним продуктом. Після завершення процедури хлорид натрію треба висипати у відро, а потім слід акуратно пройтися поверхнею сковороди, що остигнула, згорнутим паперовим рушником.
Підсумком цих простих маніпуляцій стане значне спрощення приготування млинців. Рум’яні борошняні вироби не «приклеюватимуться» до дна посуду.
Банани досить важко зберігати свіжими. Невдовзі ви можете помітити, що вони стають коричневими та розм’якшуються, а це означає, що їх можна використовувати лише для чогось на кшталт домашнього бананового хліба, передають Патріоти України. Але, як вияви...
Якщо ви зберігаєте молоко в дверцятах холодильника, це означає, що воно може швидше зіпсуватися. Адже коли ви відкриваєте їх, продукт потрапляє у зону перепаду температур, що впливає на його свіжість, передають Патріоти України. Натомість, вам слід "по...