Картопляні оладки досить прості у приготуванні та дуже смачні. Втім, багато кулінарів-аматорів пропускають один важливий етап створення страви. Справа в тому, що для отримання ідеальних дерунів недостатньо просто змішати всі інгредієнти і відправити суміш на розпечену сковороду, передають Патріоти України
Потрібно виконати процедуру, без якої тісто не набуде потрібної консистенції. Підсумком пропущеної дії може стати повне розчарування гурмана: страва буде несмачною.
З подрібненого овоча має бути видалена волога. Якщо цього не зробити, то в картоплі залишиться багато води, що з високою ймовірністю призведе до розкисанню тіста для дерунів.
Щоб усунути зайву вологу, слід віджати основу для страви через марлю. Втім, можна обійтися і без цього матеріалу. Процедуру легко провести за допомогою сита. І лише після цього картоплю можна перекласти у велику ємність, після чого з’єднати інгредієнт з іншими компонентами: борошном, сирим яйцем, цибулею та спеціями.
Якщо сирники вийшли занадто вологими, то вони явно не збережуть форму. Така страва буквально розвалиться в процесі термічної обробки. Для того щоб цього не сталося, потрібно правильно готувати сирники, передають Патріоти України. Відправляти в тісто та...
Свіжі овочі в салаті мають лише один недолік – вони не вчасно пускають сік. Найчастіше неприємні сюрпризи дають томати, але досвідчені кулінари відкрили для себе один цікавий спосіб і поділилися цією хитрістю, передають Патріоти України. Не дарма цей о...