Господиням на замітку! Скільки яєць додавати в тісто для пельменів, щоб було смачно

Пельмені є дуже смачною та затребуваною стравою, оскільки з їх допомогою можна швидко та якісно вгамувати голод, передають Патріоти України.

Не всі господині люблять купувати готові пельмені, адже не можна бути впевненим у якості продуктів.

Подробиці

Домашні пельмені завжди виходять смачними та апетитними.

Варто турбуватися не лише про начинку: від якості тіста теж багато залежить.

Яку кількість яєць додають досвідчені господині?

Варто пам’ятати про те, що курячі яйця допомагають зробити тісто еластичнішим, що дозволяє з нього ліпити смачні пельмені.

Воно також має бути тонким, але міцним, щоб страва не розварилася під час варіння.

За допомогою яєць досягається необхідний рівень еластичності.

Тому важливо правильно вибрати пропорції компонентів.

Класичним поєднанням є наступне: півкіло пшеничного борошна, два курячі яйця, 200 мл води, столова ложка рослинної олії та чайна ложка солі.

Якщо ввести дуже велику кількість яєць, то структура тіста навряд чи вам сподобається. Воно стане жорсткішим і не таким апетитним.

А при додаванні невеликої кількості яєць пельмені можуть розвалитись в процесі приготування, що також може зіпсувати страву.

Скільки оцту додавати в борщ: Названо помилки, яких припускається кожна друга господиня

неділя, 29 вересень 2024, 12:10

Немає єдиної думки про те, як виглядає класичний рецепт приготування червоного борщу. Незважаючи на те, що оцет не має відношення до корисних продуктів харчування, без нього багато господинь цю страву собі просто не уявляють, передають Патріоти України...

Смакота! Як правильно тушкувати м’ясо, щоб можна було їсти губами

неділя, 29 вересень 2024, 11:09

Тушкування – популярний спосіб приготування м’яса, передають Патріоти України. Однак далеко не кожна господиня може похвалитися тим, що здатна приготувати ніжне м’ясо таким способом. У невмілих руках можна отримати страву, яку навіть важко буде жувати....