Господиням на замітку! Скільки солі додавати при варінні пельменів і коли правильно це робити

Пельмені є однією з найпростіших і найсмачніших страв, передають Патріоти України.

Популярністю користуються як домашні, так і покупні пельмені.

Багато хто знає про те, що ця страва потребує солі для того, щоб покращити смакові якості.

Як правильно додавати сіль?

Якщо ви готуєте покупні пельмені, то без солі обійтися не вийде. Інакше тісто вийде прісним, що негативно вплине на смакові якості готової страви.

Найкраще солити воду до того, як ви відправите пельмені до каструлі.

Кількість солі залежить від кількості води. Так, на 1 л рідини вводиться 1 чайна ложка солі.

Досвідчені кулінари вважають, що додавати сіль у самому кінці варіння не має жодного сенсу. Сіль не просочить тісто, тому страва вам не сподобається.

Також вважається, що сіль допомагає захистити пельмені від злипання.

Разом з цим інгредієнтом не забудьте додати і прянощі. Найкраще на смакових якостях пельменів відбиваються лавровий лист та перець горошком.

Подавати ж пельмені слід з якісною сметаною та ароматною зеленню.

А ви це знали? Досвідчені господині розповіли, чи потрібно накривати каструлю кришкою при варінні супу

середа, 11 грудень 2024, 17:08

Суп – перша страва, яка традиційно входить до складу обіду. Господині досить часто готують цю страву. Втім, незважаючи на його популярність, далеко не всі знають про одне з важливих правил. Так, багато кулінарів навіть не замислюються про те, як варити...

Не робіть так! ТОП-3 помилки у приготуванні холодця, через які він не застигає

середа, 11 грудень 2024, 16:12

страва української кухні холодець (або менш поширена назва – студенець або драглі), вважається не тільки святковою стравою, а й готується господинями просто без приводу, тому ще це ситно, корисно та смачно, передають Патріоти України. Однак є три помил...