Пельмені є однією з найпростіших і найсмачніших страв, передають Патріоти України.
Популярністю користуються як домашні, так і покупні пельмені.
Багато хто знає про те, що ця страва потребує солі для того, щоб покращити смакові якості.
Якщо ви готуєте покупні пельмені, то без солі обійтися не вийде. Інакше тісто вийде прісним, що негативно вплине на смакові якості готової страви.
Найкраще солити воду до того, як ви відправите пельмені до каструлі.
Кількість солі залежить від кількості води. Так, на 1 л рідини вводиться 1 чайна ложка солі.
Досвідчені кулінари вважають, що додавати сіль у самому кінці варіння не має жодного сенсу. Сіль не просочить тісто, тому страва вам не сподобається.
Також вважається, що сіль допомагає захистити пельмені від злипання.
Разом з цим інгредієнтом не забудьте додати і прянощі. Найкраще на смакових якостях пельменів відбиваються лавровий лист та перець горошком.
Подавати ж пельмені слід з якісною сметаною та ароматною зеленню.
На жаль в більшості багатоквартирних будинків по трубам подається не надто якісна вода. І якщо у вас немає фільтра, з часом шкідливі речовини з неї утворюють неприємний накип на стінках чайника, передають Патріоти України. Пити воду з такого чайника не...
Варіння квасолі – досить довга та стомлива справа. Спочатку потрібно здійснити попереднє замочування бобових. Потім потрібно зварити квасолю у каструлі, передають Патріоти України. Варити квасолю потрібно щонайменше півгодини. А іноді й більше години. ...