Господиням на замітку! Тісто на вареники та пельмені не буде рватися, якщо зробити заварне - покроковий рецепт

Для смачних пельменів та вареників один з найкращих варіантів тіста пропонуємо і вам. Заварне зарекомендувало себе таким, яке не липне та рветься. В результаті вироби вийдуть ніжні та смачні, передають Патріоти України.

Інгредієнти

Для приготування потрібні такі продукти:

  • борошно — 3 скл.;
  • окріп — 200 мл;
  • яйце — 1 шт.;
  • олія — 3 ст.л.;
  • сіль — 0,5 ч.л.

Як приготувати

Зверніть увагу всі компоненти повинні бути кімнатної температури. Для початку борошно треба просіяти, а потім ввести яйце, олію, сіль. В останню чергу вливають окріп та швидко вимішують. залиште остигати його.

Готове тісто повинно бути еластичним та не липнути до рук. Під рушником може полежати хвилин 10-15. А далі можна ліпити пельмені та вареники. Вони будуть ніжні та дуже смачні.

Лише спробуйте! Якщо ви додасте ці інгредієнти до фаршу, пельмені будуть вдвічі соковитіші та смачні

понеділок, 24 лютий 2025, 11:12

Смачні пельмені — улюблена страва багатьох людей. Звичайно, що основний компонент смаку — це фарш. Тісто має не менше значення, але зауважень до м’ясної складової буває значно більше. Читайте далі, що допоможе зробити його смачним та соковитим, передаю...

А ви це знали? Звідки береться піна при варінні м’яса і навіщо її знімати

понеділок, 24 лютий 2025, 10:15

Певно всі ще з малечку знають, що потрібно знімати піну з бульйону під час варіння. Та мало хто розуміє справжню причину цієї дії, передають Патріоти України. Чому ж піна з’являється під час варіння м’яса і чи потрібно її знімати? М’ясо відноситься до ...