Для смачних пельменів та вареників один з найкращих варіантів тіста пропонуємо і вам. Заварне зарекомендувало себе таким, яке не липне та рветься. В результаті вироби вийдуть ніжні та смачні, передають Патріоти України.
Для приготування потрібні такі продукти:
Зверніть увагу всі компоненти повинні бути кімнатної температури. Для початку борошно треба просіяти, а потім ввести яйце, олію, сіль. В останню чергу вливають окріп та швидко вимішують. залиште остигати його.
Готове тісто повинно бути еластичним та не липнути до рук. Під рушником може полежати хвилин 10-15. А далі можна ліпити пельмені та вареники. Вони будуть ніжні та дуже смачні.
Легендарний шеф-кухар П'єр Коффман, володар трьох зірок Мішлен, поділився рецептом ідеального пюре у відео для BBC Maestro. Він закликає не нехтувати базовими принципами, адже саме вони визначають смак страви, передають Патріоти України. П'єр пояснює: ...
Запечена картопля - проста страва, яку більшість готує "на автоматі". Але саме вона може стати кулінарним шедевром, якщо додати лише один секретний інгредієнт. І це - сіль, передають Патріоти України. Відомий кухар Сільвія Фонтейн поділилася лайфхаком,...