Багато хто любить картоплю за її універсальність у приготуванні страв. Але не всі знають секрети, як зробити картоплю смачною, особливо, коли вона вже стара або темніє після тертя. Ми ділимося цінними та перевіреними порадами, які допоможуть вам у приготуванні картоплі, передають Патріоти України.
Подробиці
Гречана крупа - не новинка на українських столах, але багато хто досі не знає, що вона буває різною й що її корисні властивості залежать від способу обробки. Біла чи смажена, у гарнірі чи як начинка - гречка заслуговує на більше місце в нашому раціоні,...
Мільйони людей починають день з кави ще до сніданку. Але чи така звичка дійсно корисна для шлунково-кишкового тракту? Експерти розповідають, коли кава на голодний шлунок . це стимул, а коли - шкода, передають Патріоти України. Кава стимулює вироблення ...