Господиням на замітку! ТОП-3 секрети, що зроблять страви з картоплі удвічі смачнішими

Багато хто любить картоплю за її універсальність у приготуванні страв. Але не всі знають секрети, як зробити картоплю смачною, особливо, коли вона вже стара або темніє після тертя. Ми ділимося цінними та перевіреними порадами, які допоможуть вам у приготуванні картоплі, передають Патріоти України.

Подробиці

  1. Додайте 1 чайну ложку оцту, 3 зубчики часнику та лавровий лист у воду під час варіння старої картоплі. Проте не забудьте витягнути лавровий лист після приготування, щоб уникнути гіркого присмаку у страві. Так смак картоплі буде виразним, ароматним і сподобається навіть без додавання масла.
  2. Для того, щоб уникнути темного кольору натертої картоплі, змішайте її з невеликою кількістю молока. Наприклад, на 10 великих картоплин вистачить 50 мл молока.
  3. Якщо ви хочете покращити смак та аромат картопляного пюре, рекомендується збивати його вручну, а не за допомогою блендера. Він може зробити пюре пишним, але не завжди збереже його справжній смак і текстуру. Натомість є висока ймовірність отримати картопляний клейстер.

Хочеться солоного, солодкого і кислого? Дізнайтесь, чого насправді не вистачає вашому організму

п’ятниця, 10 жовтень 2025, 18:15

Дієтологи зазначають: таке бажання може вказувати на дефіцит електролітів, вітамінів або мінералів, передають Патріоти України. Що може означати кожен смак:. Що робити:. Попередження: постійне бажання всіх трьох смаків може сигналізувати про порушення ...

Ви могли не здогадуватися! ТОП-6 продуктів, які містять прихований цукор

п’ятниця, 10 жовтень 2025, 17:15

Багато продуктів у нашому раціоні містять прихований цукор, навіть якщо вони здаються здоровими. Часте вживання таких продуктів може спричинити набір ваги, проблеми з зубами і енергетичні спади, передають Патріоти України. Найпоширеніші продукти з прих...