Господиням на замітку! ТОП-3 секрети, що зроблять страви з картоплі удвічі смачнішими

Багато хто любить картоплю за її універсальність у приготуванні страв. Але не всі знають секрети, як зробити картоплю смачною, особливо, коли вона вже стара або темніє після тертя. Ми ділимося цінними та перевіреними порадами, які допоможуть вам у приготуванні картоплі, передають Патріоти України.

Подробиці

  1. Додайте 1 чайну ложку оцту, 3 зубчики часнику та лавровий лист у воду під час варіння старої картоплі. Проте не забудьте витягнути лавровий лист після приготування, щоб уникнути гіркого присмаку у страві. Так смак картоплі буде виразним, ароматним і сподобається навіть без додавання масла.
  2. Для того, щоб уникнути темного кольору натертої картоплі, змішайте її з невеликою кількістю молока. Наприклад, на 10 великих картоплин вистачить 50 мл молока.
  3. Якщо ви хочете покращити смак та аромат картопляного пюре, рекомендується збивати його вручну, а не за допомогою блендера. Він може зробити пюре пишним, але не завжди збереже його справжній смак і текстуру. Натомість є висока ймовірність отримати картопляний клейстер.

П'єте зелений чай при гіпертонії? Лікарі попереджають про неочікувану реакцію організму

п’ятниця, 8 серпень 2025, 18:48

Зелений чай - не просто смачний і освіжаючий напій. Його здавна вважають еліксиром здоров’я в азійській культурі, а сучасні дослідження підтверджують його користь для серцево-судинної системи. Але чи справді зелений чай допомагає при підвищеному тиску ...

Ви все життя зберігали молоко неправильно - ось як уникнути скисання

п’ятниця, 8 серпень 2025, 12:40

Більшість із нас тримають пляшку молока в холодильнику - адже воно потрібне для чаю, кави чи сніданку. Але виявляється, ми роками зберігаємо його неправильно, і саме тому воно швидко псується, передають Патріоти України. Виробник Kalona SuperNatural ст...