
Досвідчені кулінари розповіли про хитрість, що дозволяє значно зекономити час у процесі приготування голубців. Трюк цінний для господарок, які не люблять витрачати час на варіння капусти. Є інший спосіб, як досягти м’якості овочів, передають Патріоти України.
Трохи практики та вправності, і кожен кулінар зможе набагато швидше готувати голубці.
Як пом’якшити капустяне листя
Для цього знадобиться пар. Над ним потрібно потримати капустяне листя, а потім акуратно пром’яти велике стебло. Тоді в процесі формування голубців листя не зламається і не розпадеться. Вони будуть м’якими та еластичними. Варити їх не доведеться, тому вітаміни збережуться у листі у повному складі.
Пекінська (китайська) капуста теж чудовий варіант для тих, хто хоче пропустити етап варіння. За словами експертів, вона м’якша, ніж білокачанна.
До речі, досвідчені господині рис теж не варять. Крупу заливають окропом і залишають набухати. Поки займаються приготуванням інших компонентів, рис досягає необхідної кондиції.
Статус "найважливішого прийому їжі" сніданок отримав у 1960-х, коли американська дієтологиня Адель Девіс сформулювала відоме правило: “снідай як король, обідай як принц, вечеряй як жебрак”. Попри те, що сьогодні 15% дорослих регулярно пропускають перши...
Горох - дуже ситний і смачний продукт, який можна використовувати для приготування супів, а також пирогів і паштетів. Якщо ви хочете, щоб горох був м'яким у стравах, кулінари радять додавати соду у воду, вона зробить горох м'яким, передають Патріоти Ук...