Господиням на замітку! У чому секрет м’якого капустяного листя для голубців

Досвідчені кулінари розповіли про хитрість, що дозволяє значно зекономити час у процесі приготування голубців. Трюк цінний для господарок, які не люблять витрачати час на варіння капусти. Є інший спосіб, як досягти м’якості овочів, передають Патріоти України.

Подробиці

Трохи практики та вправності, і кожен кулінар зможе набагато швидше готувати голубці.

Як пом’якшити капустяне листя

Для цього знадобиться пар. Над ним потрібно потримати капустяне листя, а потім акуратно пром’яти велике стебло. Тоді в процесі формування голубців листя не зламається і не розпадеться. Вони будуть м’якими та еластичними. Варити їх не доведеться, тому вітаміни збережуться у листі у повному складі.

Пекінська (китайська) капуста теж чудовий варіант для тих, хто хоче пропустити етап варіння. За словами експертів, вона м’якша, ніж білокачанна.

До речі, досвідчені господині рис теж не варять. Крупу заливають окропом і залишають набухати. Поки займаються приготуванням інших компонентів, рис досягає необхідної кондиції.

Це може здивувати! Названо рибу, яка небезпечна для здоров'я

вівторок, 4 березень 2025, 7:12

Риба – це один із найпопулярніших і найкорисніших продуктів, вона особливо цінується за вміст поліненасичених жирних кислот омега-3, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Мало хто знає, однак не вся риба корисна для здоров’я, деякі види можут...

Варто їсти, якщо хочете будете довгожителем! Ось в якій рибі дуже багато заліза

вівторок, 4 березень 2025, 6:56

В Україні риба – не менш улюблена страва, ніж сало. Одні види ми їмо щодня, інші готуємо до святкового столу. Проте є особлива риба, яка чудово пасує до будь-якої нагоди, адже має неперевершений смак і надзвичайну користь для здоров'я. Дієтологи радять...