Щоб страва з печінки вийшла ідеальною, продукт слід замочити в одному інгредієнті. У такому разі кінцевий результат порадує навіть найвибагливіших гурманів. Страва не гірчатиме, вийде соковитим і ніжним, передають Патріоти України.
Багато господинь знають, що печінку можна замочити у молоці. Крім того, є варіанти, які передбачають використання кефіру, сироватки і навіть ряжанки. У такому разі печінка не тільки стає соковитою, а й набуває кислинки. Цей варіант хороший по-своєму, але є досконаліший метод, який прийде на виручку, коли в холодильнику немає продуктів із молока.
Порядок дій
Є і більш прискорений варіант, який рятує, коли потрібно якнайшвидше приготувати печінку. Інгредієнт нарізають на порційні шматки, заливають окропом, залишають на 2-3 хвилини, потім зливають воду. Таким чином, соки «закупоряться» у шматочках печінки і в процесі смаження не витікатимуть.
Експерти попереджають: улюблена кава вранці може повністю нейтралізувати дію популярних вітамінів та мінералів. Або ж узагалі вивести їх із організму, передають Патріоти України. Хочете зберегти здоров’я та енергію? Тоді варто уважніше поставитися до т...
Яйця - це невід’ємна частина більшості страв, незалежно від того, чи це невимушений недільний бранч, чи швидкий обід у дорозі, передають Патріоти України. Те, що здається найпростішою стравою у світі, насправді складно приготувати ідеально. На щастя, є...